To je to što me zanima!

Real traži novog 'killera': Za Agüera nudi čak 74 mil. eura

Europski prvak, nakon neuspjelog nauma da dovede Luisa Suareza, želi dovesti još jednog ubojitog strijelca. Sergia Agüera vide kao zamjenu za Karima Benzemu...
Vidi originalni članak

Nakon što je odustao od Luisa Suareza, koji ne namjerava napustiti Liverpool, europski prvak Real Madrid bacio se u potragu za novim 'killerom' u napadu. Kako piše britanski Daily Star, nova najveća ljetna želja 'kraljevskog kluba' je Argentinac Sergio Agüero.

Real je, navodno, spreman za najveću zvijezdu Manchester Cityja platiti čak 74 milijuna eura. Pitanje je hoće li menadžer Manuel Pellegrini pustiti igrača, koji je predvodio 'građane' do drugog premierligaškog naslova u tri godine zabivši 28 golova u protekloj sezoni.

Predsjednik Reala Florentino Perez upozorava da klub nije u lovu na Agüera, no spominje se da bi Argentinac zamijenio Karima Benzemu, kojemu je budućnost na Bernabeuu upitna. Predsjednik je neuvjerljivo odbacio nagađanja da žele Kuna.

- Ne razmišljamo o dovođenju Agüera u ovom trenutku - rekao je Perez.

Odlazak Agüera s Etihada bio bi velik udarac za Pellegrinija, jer je želju za odlaskom izrazio i najbolji njihov igrač protekle sezone Yaya Toure.

Idi na 24sata

Komentari 80

  • lolito 30.05.2014.

    sad su se uhvatili aguera kad im liverpool daje pedalu....ccccc.....

  • DALMATINACSAN 29.05.2014.

    Nadan se da će Suarez ostat u Liverpoolu ali Aguero bi moga doći u Real... uh koji bi tek onda to napad bija..

  • jr neymar 11 29.05.2014.

    nijedan od njih

Komentiraj...
Vidi sve komentare