To je to što me zanima!

Real u panici zbog zapisnika: Ronaldo pauzira tri utakmice?

Real je u nedjelju odigrao 1-1 kod Bilbaa. Cristiano Ronaldo dobio je crveni karton zbog udaranja Gurpegija u 75. minuti. U zapisnik je ušlo da ga je udario rukom...
Vidi originalni članak
Idi na 24sata

Komentari 245

  • JerkoMatić 04.02.2014.

    Nadam se da ima netko ovdje od starijih ljubitelja nogometa koji će se sjetiti utakmica Reala protiv Intera,Borussije Monchengladbach,kako su kupovali igrače,prijetili francovi igrači igračima barcelone u svlačionici?Sve se vraća,sve plaća...........bar se u Realu ne bi trebali žaliti na suce!

  • Majstorsmora_2 04.02.2014.

    ako dobije 3 (ali nzm ako je ovo baš za 3 utakm. haha), ništa strašno ali ako bi dobio 4 onda bi bili u problemima jer protiv Atletica na Calderonu bez Ronalda ce teško.

  • claudio66 03.02.2014.

    E moj Ronaldo, jesi naivac, tak se jeftino daš isprovocirati ! Danas pogođeni listić i 1.000,00 kn čiste zarade na kladioni. Danas smo igrali solo par M.City – Chelsea X2, tečaj 2,00 u bonus tipu. Malo mi je žao što nisam dao čistu pobjedu na Chelsea (tečaj 4,50) jer sam je i najavio u mojoj analizi prije utakmice, ali da je kojim slučajem završilo neriješeno onda bih drugačije pričao, ali tko je gledao tekmu onda mu je moje razmišljanje u analizi potpuno jasno. Nema veze, i ovako nam je dobro. Chelsea potpuno zaslužena pobjeda i još su imali 3 stative. Ako vas zanima moj način igranja javite mi se na mail ikeljar49edgmailtočkacom za dodatne informacije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare