To je to što me zanima!

Real zastao u vrućoj Baskiji: Nisu iskoristili kiks Barcelone

Real je odlučnije ušao u drugo poluvrijeme te je konstantno vršio pritisak na posljednju liniju Bilbaa, koja je na čelu s vratarom Kepom ipak uspjela sačuvati mrežu netaknutom
Vidi originalni članak

U derbiju 14. kola La Lige Athletic Bilbao i Real Madrid su na San Mamesu odigrali 0:0. Bilbao je ovim remijem i šestu utakmicu zaredom u španjolskom prvenstvu ostao bez pobjede, dok je Real propustio iskoristiti drugi Barcelonin remi te priliku da se katalonskoj momčadi približi na šest bodova. 

Zinedine Zidane je prvi put nakon finala Lige prvaka na teren poslao momčad koja je započela susret u kojem je najtrofejnija momčad Lige prvaka došla do svog 12. naslova. U njoj se očekivano našao i Luka Modrić, koji je upisao 150. nastup za kraljevski klub u La ligi. Modrić je u tih 150 nastupa odigrao 8571 dodavanje te je po tom parametru od 2012. godine realovac s najviše upućenih dodavanja.

U relativno izjednačenom prvom poluvremenu, obje su momčadi imale po jednu stopostotnu priliku. Karim Benzema je na otvaranju utakmice, u osmoj minuti pucao po golu Bilbaa, ali je njegov udarac odsjeo na lijevoj vratnici. Najizgledniju priliku za domaćine je u 30. minuti imao Aduriz, koji se našao sam na petercu, ali je ipak ostao nekoliko centimetara prekratak te je njegov udarac prošao pokraj desne vratnice. 

Real je odlučnije ušao u drugo poluvrijeme te je konstantno vršio pritisak na posljednju liniju Bilbaa, koja je na čelu s vratarom Kepom ipak uspjela sačuvati mrežu netaknutom. Najbolju priliku u drugom poluvremenu je imao Cristiano Ronaldo čiji je udarac u 72. minuti prošao nekoliko centimetara pored desne vratnice. Drugi žuti, odnosno crveni karton zbog udaranja Aduriza laktom je u 87. minuti dobio Sergio Ramos, koji će kao i Casemiro te Carvajal  (peti žuti karton) propustiti utakmicu sa Sevillom.

Idi na 24sata

Komentari 150

  • dirknowitzki89 03.12.2017.

      **** Admin **** Poštovani, molimo vas isključite CAPS LOCK kao ostali korisnici na portalu. Lp

  • miholjac 03.12.2017.

    Sezona je izgubljena onog trenutka kad smo prodali Moratu, Jamesa, Pepea, Danila, Mariano!! Losa odluka kluba ne treba kriviti igrace! Na godinu remont, nadam se da Benzema odlazi jer tu facu ne mogu smisliti! Cristiano isto neka ode jer je strasno pao! Bale je skroz po bolnicama pa bi bilo pozeljno da i on ode a za te sve pare mozes dovesti koga god zelis

  • rzbrzotrz 02.12.2017.

    Ma, Real odličan!

Komentiraj...
Vidi sve komentare