Obavijesti

Sport

Komentari 150

Real zastao u vrućoj Baskiji: Nisu iskoristili kiks Barcelone

Real zastao u vrućoj Baskiji: Nisu iskoristili kiks Barcelone
1

Real je odlučnije ušao u drugo poluvrijeme te je konstantno vršio pritisak na posljednju liniju Bilbaa, koja je na čelu s vratarom Kepom ipak uspjela sačuvati mrežu netaknutom

VIDEO

U derbiju 14. kola La Lige Athletic Bilbao i Real Madrid su na San Mamesu odigrali 0:0. Bilbao je ovim remijem i šestu utakmicu zaredom u španjolskom prvenstvu ostao bez pobjede, dok je Real propustio iskoristiti drugi Barcelonin remi te priliku da se katalonskoj momčadi približi na šest bodova. 

Zinedine Zidane je prvi put nakon finala Lige prvaka na teren poslao momčad koja je započela susret u kojem je najtrofejnija momčad Lige prvaka došla do svog 12. naslova. U njoj se očekivano našao i Luka Modrić, koji je upisao 150. nastup za kraljevski klub u La ligi. Modrić je u tih 150 nastupa odigrao 8571 dodavanje te je po tom parametru od 2012. godine realovac s najviše upućenih dodavanja.

U relativno izjednačenom prvom poluvremenu, obje su momčadi imale po jednu stopostotnu priliku. Karim Benzema je na otvaranju utakmice, u osmoj minuti pucao po golu Bilbaa, ali je njegov udarac odsjeo na lijevoj vratnici. Najizgledniju priliku za domaćine je u 30. minuti imao Aduriz, koji se našao sam na petercu, ali je ipak ostao nekoliko centimetara prekratak te je njegov udarac prošao pokraj desne vratnice. 

Real je odlučnije ušao u drugo poluvrijeme te je konstantno vršio pritisak na posljednju liniju Bilbaa, koja je na čelu s vratarom Kepom ipak uspjela sačuvati mrežu netaknutom. Najbolju priliku u drugom poluvremenu je imao Cristiano Ronaldo čiji je udarac u 72. minuti prošao nekoliko centimetara pored desne vratnice. Drugi žuti, odnosno crveni karton zbog udaranja Aduriza laktom je u 87. minuti dobio Sergio Ramos, koji će kao i Casemiro te Carvajal  (peti žuti karton) propustiti utakmicu sa Sevillom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 150
VIDEO

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.

UŽIVO Varaždin - Dinamo 0-0: Pravi HNL raritet u Varaždinu, 15 udaraca u prvih 45 minuta!
MODRI U SUSJEDSTVU

UŽIVO Varaždin - Dinamo 0-0: Pravi HNL raritet u Varaždinu, 15 udaraca u prvih 45 minuta!

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a prije 10 dana "modri" su teškom mukom slavili na Maksimiru. Sada imaju novu priliku prenoćiti na prvome mjestu uoči derbija s Rijekom
VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza
IZ NEPOZNATIH RAZLOGA

VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza

Andrej Kramarić zabio je dva gola u porazu Hoffenheima u 31. kolu Bundeslige, a nakon utakmice kamere su ga uhvatile u žestokoj svađi s navijačem