To je to što me zanima!

Real želi Barcino dijete! Thiago Alcantara dolazi na Bernabeu?

Mateo Kovačić najavio je odlazak iz Real Madrida, a Perez se odmah bacio u potragu za igračem koji će zamijeniti Kovu. Kao savršen izbor predsjedniku Reala se čini Barcino dijete - Thiago Alcantara
Vidi originalni članak

Nakon što je Mateo Kovačić šokirao svojom izjavom kako će napustiti Real Madrid i otići u neki drugi klub, krenule su svakakve špekulacije oko njegove zamjene.

Sada je Marca prenijela bombastičnu vijest da bi Kovina zamjena u Realu mogao biti nekadašnje dijete Barcelone  - Thiago Alcantara koji je za seniorsku momčad Barcelone nastupao u periodu od 2009. - 2013. godine, a pri tom je odigrao 100 utakmica u dresu katalonskog giganta te je zabio 11 golova uz 20 podijeljenih asistencija. 

Hrvatski veznjak nezadovoljan je minutažom koja mu se pruža u dresu Reala te je spreman promijeniti sredinu kako bi imao više prilike za igru, a izgleda kako je Real već pripremio njegovu zamjenu. 

ŠOKIRAO ODLUKOM Mateova 'bomba' na naslovnici Marce: Morat ću napustiti Real

- Volim nogomet i volim biti na terenu, ali znam koliko je teško dobiti priliku i igrati u Madridu, pogotovo jer sam još mlad. Razumijem situaciju i zato smatram da je za mene najbolje da pronađem drugi klub gdje ću igrati više, gdje ću biti u prvih 11. To je ono što mislim da zaslužujem i želim to - rekao je Kova.

Iako španjolski mediji tvrde kako bi Real volio zadržati Kovačića jer ga vide kao igrača za budućnost čini se da Kova ne dijeli to mišljenje i izgubio je strpljenje u čekanju na šansu.

 Njegova odštetna klauzula je 50 milijuna eura, a ugovor s Realom ima do lipnja 2021. godine. Vrijednost na Transfermarktu mu je 30 milijuna, a ostaje za vidjeti tko bi bio voljan platiti nemali novac za Kovačića. Zainteresiranih svakako ima...

No, teško je povjerovati da će Thiago uistinu obući dres najljućeg Barcinog rivala, a za njegove usluge osim Reala zainteresirana je upravo i Barcelona, ali i Bayern.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Matija1611 24.06.2018.

    Real želi svakoga igrača za kojega je zainteresirana Barcelona samo da bi mu nabio cijenu

  • zekica 24.06.2018.

    Čitao sam o tome na drugim portalima odakle je niknula ova copy/paste objava u 24h. Samo mi je tamo promaklo pročitati da je Bayern zainteresiran za usluge svog igrača 😂😂😂. Thiago nema Real u srcu i neće s toga biti ništa. Da ga i dovedu u Real, neće on ginut za njih kao što bi za Barcu. A Kovačiću je i bolje da ode u neki klub u kojemu će biti u prvih 11. U Realu teško da može izbaciti Kroosa ili Modrića iz početne postave, dok god sa motkom u guzici. Vječiti talenat i vječito nedorečen. Casemiro je razbijač sredine i umjesto njega ne može nikako a i konkurencija na klupi ga je prerasla. Asensio i Isco prije svih.

  • Joe Frazier 24.06.2018.

    zamisli, bayern zainteresiran za usluge svog igrača, otkud sad to...

Komentiraj...
Vidi sve komentare