To je to što me zanima!

Realovci do posljednje sekunde strepili: Bale je srušio Huescu

Kraljevski klub u posljednjih deset dana upisao je tri pobjede s ukupnom gol-razlikom 10:1 te se očekivalo da će današnji suparnik završiti s barem par lopti u svojoj mreži
Vidi originalni članak

Real Madrid je puno teže od očekivanog slavio kod  posljednje plasirane momčadi lige Huesce koju je pobijedio s minimalnih 1:0 golom Balea.

Kraljevski klub u posljednjih deset dana upisao je tri pobjede s ukupnom gol-razlikom 10:1 te se očekivalo da će današnji suparnik završiti s barem par lopti u svojoj mreži.

No, na kraju će Solari biti zadovoljan što je domaćin bio neprecizan i nije uspio doći do izjednačenja iz par vrlo dobrih prilika!

Real je poveo već u 8. minuti kada je nakon dodavanje Odriozole s desne strane Gareth Bale ostao nečuvan na suprotnoj strani te je gotovo rutinski pogodio iz voleja.

Ispostavilo se da je to bila gotovo jedina stopostotna prilika gostiju koji su se očito odlučili čuvati za nadolazeći susret Lige prvaka protiv CSKA i Svjetsko klupsko prvenstvo. Pa su gotovo sve ozbiljnije prilike bile u režije domaćina koji je u 17. minuti na veliku kušnju stavio Courtoisa kada mu je s male udaljenosti silovito zapucao Avila.

Huesca je jako blizu poravnanju došla i na samom početku drugog poluvremena kada je Melero u 47. s par metara udaljenosti iskosa zapucao milimetar pored vratnice!

Kako se susret bližio kraju, tako se Real sve grčevitije branio pred hrabrim naletima fenjeraša koji je prijetio do posljednje sekunde, no uslijed dobrih obrana belgijskog vratara propustio šokirati madridskog velikana.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • LUKAM10 LEGENDA 10.12.2018.

    A kad mislite objavit aplauz cilog stadiona kad je kralj izlazija iz igre.....bjednici

  • Dame Dolla 09.12.2018.

    Modrić je užasan ove sezone, jedan od lošij8h Realovaca, samo nek mi sad pravi domoljubi rvatski lupaju minuse, ali dobitnik Zlatne lopte je neprepoznatljiv, baš kao i danas. Nevidljiv.

  • kristijan46 09.12.2018.

    Pobjedi se negleda u zube..a to sto neki ocekuju svaku tekmu sa po 6-7 golova malo su udareni u glavu

Komentiraj...
Vidi sve komentare