To je to što me zanima!

Realovci ne vole VAR: Vazquez vikao sucu s klupe 'Ma se*eš!'

Barcelona je razbila Real 5-1 u El Clasicu u kojem su španjolski suci prvi put koristili videotehnologiju. Sanchez Martinez prvo je pustio igru, ali došao mu je signal da pogleda situaciju u šesnaestercu Reala...
Vidi originalni članak

Pred kraj prošle godine Real je igrao protiv Al Jazire u polufinalu Svjetskog klupskog prvenstva u Emiratima. Bio je to realovcima prvi susret s famoznim VAR-om, videotehnologijom koja je od ove sezone uvedena i u španjolsku ligu.

- Da budem iskren, VAR mi se uopće ne sviđa. Mislim da je nogomet bolji bez toga. Za mene je to zbunjujuće, ne znam kad se koristi, a kad ne. Nekad može pomoći, ali dok sudac to pregledava i odluči, prođe puno vremena - rekao je tada Luka Modrić.

Real je slavio 2-1, a VAR je poništio dva gola, jedan Realu i jedan klubu iz Emirata.

U nedavnom El Clasicu suci su prvi put koristili VAR.

Ali nekim realovcima se to nije svidjelo. 

-  Se*eš! - vikao je Lucas Vazquez glavnom sucu Sanchezu Martinezu dok je na pomoćnom monitoru gledao ponovljenu snimku duela između Raphaela Varanea i Luisa Suareza, piše madridska Marca.

Sanchez Martinez na prvu je pustio igru, ali iz sobe gdje suci prate utakmicu na nekoliko monitora stigao je signal da bi trebao pogledati tu situaciju. Nakon nekoliko trenutaka Sanchez Martinez pokazao je na bijelu točku.

POGLEDAJTE VIDEO

Suarez je zabio za 2-0 Barcelone, koja je na kraju slavila 5-1 protiv Reala. 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • sumarinac 31.10.2018.

    95% barcinih kmecavci ovdje hahahaha unglaublich ;)

  • sumarinac 31.10.2018.

    Hahahaha tko tebi Marko daje placu...i za šta?!

  • sena2 31.10.2018.

    Pa kako ce ga voljeti kada znaju da ih cekaju susne godine sa Var-om ..Sta ste muljali muljali ste!Javlja se lik koji je Juventus i Bufona zaj...🤣🤣.Karma je gadna stvar

Komentiraj...
Vidi sve komentare