To je to što me zanima!

Realovci potpisali i poslali dresove rudarima u Čileu

Nogometaši Reala potpisali su 33 dresa te ih poslali zatočenim rudarima u urušenom rudniku zlata i bakra u San Joseu. Poslali su im i darove
Vidi originalni članak

Iz nogometnog kluba Reala uključili su se u akciju podrške zatočenim čileanskim rudarima u urušenom rudniku zlata i bakra u San Joseu. Predvođeni trenerom Joseom Mourinhom  Realovci su dali svoj doprinos i moralnu podršku nesretnim rudarima. Potpisali su točno 33 dresa, koliko je i zatočenih rudara, a oni su, uz brojne druge darove, poslani na adresu Laurencea Golbornea, čileanskog ministra rudarstva. Među darovima se nalazi fotoalbum sa slikama svih igrača “kraljevskog kluba”, kao i pozivnica na Realovu utakmicu na Santiago Bernabeuu.
- Zahvaljujem Real Madridu. Puno nam znači da zemlja poput Španjolske prati odiseju koju prolazimo. Nadam se da će rudari biti u mogućnosti uživati u tim darovima - rekao je Golborne.
Rudnik bakra i zlata u San Joseu urušio se još 5. kolovoza, te otad traje akcija njihovog spašavanja.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • dccro 01.10.2010.

    ja kad bi na dnu rudnika primio realov dres,upo bi u još veću depru

  • Alkazam 01.10.2010.

    slagali se samnom ili ne al nažalost sve je to kako se sad popularno kaže \"PR\" Vidi real svoj interes u tome, nije to bez vraga!

  • TYO 01.10.2010.

    Svaka cast Realu, ali nadovezat cu se na chelsea_fana koji izgleda jos pati od poraza u polufinalu pa trazi u svakom clanku neku stvar da bi popljuvao barcu. Sinko, Barcelona, točnije Villa, je prije otprilike mjesec dana poslala dresove rudarima...Barca na dresu nosi natpis UNICEF, inače UNICEF ti je međunarodni fond za pomoć djeci. Taj natpis na dresu ne plača UNICEF njima nego Barca UNICEF-u, i to svake sezone 2 milijuna eura za razliku od \'velikog\' Chelsea koji na svojim dresovima ima natpis Samsunga na kojem zarađuje masne pare. Pa se malo zagledaj i razmisli bili bi ikad tvoj klub napravio nešto kakvo? Naravno da nebi, jer u tvom klubu se vrti sve oko love, nema tu nikakve tradicije niti povijesti...

Komentiraj...
Vidi sve komentare