To je to što me zanima!

Rebić: Ja u špici? Nije problem. A s Mandžom sam se baš čuo...

Da, iznenadilo me što nije pozvan i Tomori (bio na posudbi u Milanu iz Chelseaja, nap. a.), ali ne mislim da su im stoperi slabe točke makar svi imaju slične karakteristike, pa oni su igrali sada u finalu Lige prvaka, kazao je Rebić
Vidi originalni članak

Četiri su dana do prve utakmice Hrvatske na Europskom prvenstvu protiv Engleske. Hrvatska, poznato je već, odustala je od puta i kampa na "Otoku", pa utakmicu dočekuje u Rovinju iz kojega će put Londona.

S novinarima se u srijedu družio i Ante Rebić, koji bi mogao postati udarna špica u napadu. Barem je to na treningu uvježbavao izbornik Zlatko Dalić.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Igrat ćemo ono što nam izbornik kaže i nećemo se žaliti oko toga. To je više pitanje za izbornika gdje ću igrati, ali mogu reći da se dobro snalazim u napadu i da neće biti problem ako budem igrao u špici. Igrao sam je u Milanu drugi dio sezone kad je Ibrahimović bio ozlijeđen - kazao je Rebić.

Što Ante kaže o svojim brojkama u reprezentaciji (tri gola u 28 nastupa??

- Nisam opterećen, uvijek mi je drago, naravno, zabiti gol makar, ako pogledate, ja sam prvih 20 utakmica ulazio s klupe. I u Rusiji sam zabio jedan gol pa smo otišli do finala. Potpisao bih isti scenarij i sada.

Jeste li se čuli s Marijem Mandžukićem?

- Žao mi je što nije uspio pokazati što može zbog ozljeda, čuli smo se prije dva dana i rekao je da se nada da ćemo ponoviti uspjeh iz Rusije.

Hoće li vas Englezi podcijeniti?

- Nisu nas podcijenili, svjesni su naše kvalitete, pogotovo danas, a ovo što je bilo prije, bilo je kako je bilo. Oni sad imaju dosta novih igrača, ali dosta ih je i ostalo. Igrali smo kasnije u Ligi nacija i mislim da oni ne razmišljaju o onome što je bilo. Da, iznenadilo me što nije pozvan i Tomori (bio na posudbi u Milanu iz Chelseaja, nap. a.), ali ne mislim da su im stoperi slabe točke makar svi imaju slične karakteristike, pa oni su igrali sada u finalu Lige prvaka - podsjetio je Rebić i završio:

- Prva je utakmica važna, ali ne i presudna. Čak i ako se izgubi prva utakmica, ništa nije gotovo.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • kicovz 09.06.2021.

    Problem je ante,Problem je

  • Demetra 09.06.2021.

    Pa kak možeš Kramu ostavit na klupi, a ovaj drvosječa da ti igra???

  • Prokisla Maneštra 09.06.2021.

    Rebić je pravi Hrvatski krkan to se vidi u faci taj zna samo da se tuče, nama treba profinjen Švicarac poput papuče rakete ili plemeniti Bosanac poput Mandžukića.

Komentiraj...
Vidi sve komentare