To je to što me zanima!

Rebić nakon prvijenca: Slavim, hvala suigračima, oni su čudo

Još uživam u ovome u Vaduzu. Nadam se da sam zadovoljio, ali to su pitanja za izbornika, rekao je strijelac Ante Rebić, za kojeg je ozbiljno zagrizla Fiorentina
Vidi originalni članak

A što reći nakon ovakvog debija?! Bolje ne može. Presretan sam, oduševljen, sve se dogodilo onako kako sam samo mogao sanjati, javio se Ante Rebić (19) jutro nakon Lihtenštajna.

Trebale su mu samo četiri minute za prvi gol u dresu reprezentacije. Majstorski gol. Dribling pa desnom nogom sjajno u dalji golmanov kut.

- Moram zahvaliti na prilici koja mi je pružena, a hvala i svim suigračima, koji su čudo! Primili su me kao svoga i svi mi čestitali nakon utakmice. Uh, stvarno sam pod dojmom - kaže mladi napadač Splita.

Tri su tjedna do ogleda sa Srbijom na Marakani, gol je Rebiću jako dobra preporuka. Možda čak i za prvih 11...

- Ma pustite sad to... Još uživam u ovome u Vaduzu. Nadam se da sam zadovoljio, ali to su pitanja za izbornika. Ja sad slavim - kazao je Rebić.

Kako se čini, ubrzo bi mogao slaviti i transfer. Talijani tvrde da je Fiorentina ozbiljno “zagrizla” i počela pregovore.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • FilipSLeepy 16.08.2013.

    pa mi imamo sve bolje i bolje igrace...:D sad jos mora halilovic zabit :D

  • BlueJeans 15.08.2013.

    Uhh,postat će on igračina,još je i Imoćanin hehe :P

  • Venucci 15.08.2013.

    ovaj rebic je jos jedan dokaz da talenata ima napretek samo treba postavit trenere, oz uvakve mlade igrace i kovaca kao trenera mislim da imamo dobru buducnost

Komentiraj...
Vidi sve komentare