To je to što me zanima!

Record: Silas je trebao doći u Hajduk, ali ipak je sve propalo

Novac koji su bijeli ponudili Silasu bio je, izgleda, dovoljan samo za njega i prvog pomoćnika, ali on je na Poljud htio dovesti još ljudi. Hajduk za njih nije želio ponuditi još novca
Vidi originalni članak

Ako je vjerovati pisanju portugalskog lista Record, propali su pregovori između Hajduka i portugalskog trenera Jorgea Silasa (44).

Pregovori su propali zbog financijskih zahtjeva, odnosno traženja bivšeg portugalskog reprezentativca i nekadašnjeg trenera Sportinga da sa sobom u Split dovede kompletan stručni stožer.

POGLEDAJTE VIDEO: Hajduk na Braču

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hajduk nije imao ništa protiv Silasovih pomoćnika, ali inzistirao je da se svi skupa uklope u budžet koje su unaprijed dogovorili.

Na koncu je predviđeni budžet bio dovoljan samo za Silasa i Joséa Pedra, njegova prvog i najvjernijeg pomoćnika, a svi ostali članovi stožera trebali su biti domaći, iz Splita. To Portugalcu nije odgovaralo pa je odustao od posla, tvrdi Record.

STIŽE LI PORTUGALAC? Branco: Silas je dobar trener, ali i Hajduk je jako zahtjevan klub

Iz Hajduka nikad nisu potvrdili ni demantirali pregovore s Portugalcem, ali oni su odavno bili poodmakli. Bio je kandidat i trebao je doći u Split, bio je zadovoljan i klupskim projektom. Međutim ispriječila se činjenica da se nisu uspjeli dogovoriti oko cijelog stožera koji je htio dovesti. Hajduk je inzistirao da budžet predviđen za ugovore nove trenerske ekipe Silas rasporedi između sebe i svojih suradnika.

Čini se da će se Hajduk okrenuti nekim drugim opcijama osim ako se u međuvremenu sa Silasom ipak uspije dogovoriti oko financija.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • učo74 17.01.2021.

    Jos jedno razocaranje za Mthe-a. A taman je osjetio dasak Europe.. Mthe, uz tebe smo...

  • pipolino 17.01.2021.

    Još jedna splitska parodija.

  • škorpion1980 17.01.2021.

    A da prije provjerite info za promjenu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare