To je to što me zanima!

Red Bull Diving: Prvakinja se ozlijedila na zagrijavanju

Australka Rhiannan Iffland (26), aktualna prvakinja Red Bull Divinga, ozlijedila se u petak na zagrijavanju za subotnje skokove s mostarskog Starog mosta. Neće nastupiti u subotu
Vidi originalni članak

Aktualna prvakinja Red Bull Diving ekstremnih skokova u vodu, Australka Rhiannan Iffland, ozlijedila se u petak tijekom zagrijavanja za subotnje skokove sa Starog mosta u Mostaru.

Iffland (26) se ozlijedila tijekom priprema za kvalifikacijske skokove Red Bull Cliff Diving Svjetskog prvenstva. Nju su pripadnici spasilačke službe čamcem niz Neretvu odvezli prema Kliničkom centru 'Dr. Safet Mujić'.

Nedugo nakon ozljede Australke, oglasili su se iz Red Bulla objavivši da je Iffland zadobila ozljede koljena i da je trenutno na pregledu u mostarskom Kliničkom centru.

- Rhiannan Iffland neće se natjecati u Mostaru. Želimo joj brz oporavak, priopćili su iz Red Bulla.

Prilikom prvog susreta s Neretvom, zbog jake riječne struje i hladne vode, Iffland je s ostalim kolegama ocijenila Stari most jednom od najtežih lokacija u prvenstvu Red Bull Cliff Diving Svjetskog prvenstva.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • rashomonn 16.09.2017.

    Gledao Supermen na tv-u skokove sa mostarskog mosta pa dođe u Mostar da i on proba. Dok se spremao skočiti prolazi tip pored njega i pita ga Supermen; - jeli burazeru, nema dole nekih podvodnih stena da se nerazbijem ? - ma jok, slobodno skači samo se pazi školjki Misli se Supermen kakvih crnih škojlki, nemože mi biti ništa od njih i skoči. Posle par minuta popne se gore na most Supermen kod onog tipa sav izubijan, krvav, triko mu iscepan i pita tipa -pa dobro , što me zajeba burazeru ? Kakve su to školjke ? A tip će njemu: pa ima ih raznih, imaš školjke od Yuga, imaš školjke od Golfa, imaš školjke od Lade ........

  • Franz von Drkensson 16.09.2017.

    Voda je prehladna pa se ozlijedila

  • nikluk20 16.09.2017.

    prava žemska...

Komentiraj...
Vidi sve komentare