To je to što me zanima!

Redizajn prvaka: Ni kapetan ne ostaje, ali Rijeci stižu pojačanja

Po svemu kako slažemo ekipu ona će biti snažna i kvalitetna. Ciljevi su stalno isti, želimo se boriti za prva mjesta u HNL-u, za igranje u Europi, rekao je sportski direktor Rijeke Srećko Juričić
Vidi originalni članak

Marko Vešović, Josip Elez, Josip Mišić i Mario Gavranović ove su zime već napustili Rijeku, a na tom je putu i kapetan Mate Maleš.

Stigla je prvaku ponuda iz Kine od 450 tisuća eura pa bi do transfera moglo doći.

Radi se i u drugom smjeru, Rijeka će uskoro predstaviti napadača Antonia Mirka Čolaka (stiže na posudbu iz Hoffenheima) i defenzivca Luku Capana iz Lokomotive.

Uprava Keku traži još nekoliko pojačanja, no za sportskog direktora Rijeke nema sumnje.

- Po svemu kako slažemo ekipu ona će biti snažna i kvalitetna. Ciljevi su stalno isti, želimo se boriti za prva mjesta u HNL-u, za igranje u Europi. Osim toga pred nama je na proljeće i polufinale Kupa gdje bi također mogli otići do kraja. Znači naši ciljevi se nimalo ne mijenjaju - rekao je Juričić, piše novilist.hr

Potvrdio je da Rijeka traži Istrinog stopera Joaoa Escovala te veznjaka Marijana Ćavara iz Zrinjskog. Pored toga, klub je nakon pet i pol godina napustio stručnjak za fizičku pripremu Ugo Maranza. Na njegovo mjesto stigao je Aris Naglić.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • vorda0401 09.01.2018.

    Molio bih sve Vas "obožavatelje" Rijeke da nam konačno kažete kad ono propada klub i kad se konačno selimo u drugu ligu.

  • Firefox_1 09.01.2018.

    Dinamu se ove sezone posložilo, konačno imaju dobro izbalansiranu momčad. Dobrog golmana, bekove, vrhunske stopere, dobre zad. vezne, odične kreatore i krila, te konačno pravu špicu. Dugo Dinamo nije imao takvu momčad. Ostaje samo pitanje da li klupa i managment može izvuči max. od ove momčadi, jer sa takvom ekipom mogu dostojno nastupati i u Euro natjecanjima.

  • Diktiranje_tempa 09.01.2018.

    gotova je recka prica

Komentiraj...
Vidi sve komentare