To je to što me zanima!

'Redsi' prošli s nikad mlađom ekipom, Haaland srušio rekord

Prosjek momčadi koja je bez Kloppa na klupi prošla dalje u FA kupu bio 19 godina i 102 dana - Liverpoolov U19 i U20 uzrast. Najmlađa je to postava koja je ikada zaigrala za 'redse' u seniorskim natjecanjima...
Vidi originalni članak

Obećano - ispunjeno. Jurgen Klopp nije vodio Liverpool na ponovljenoj utakmici FA kupa na Anfieldu protiv trećeligaša Shrewsbury Towna, ali su 'redsi' svejedno slavili (1-0) i prošli u daljnju fazu natjecanja.

Najmlađa ekipa u povijesti

Osim što je na klupi umjesto njega bio Neil Critchley, Klopp je i odmorio prvu ekipu te na travnjak poslao mladiće (prosjek momčadi je bio 19 godina i 102 dana) - Liverpoolov U19 i U20 uzrast. Najmlađa je to postava koja je ikada zaigrala za 'redse' u seniorskim natjecanjima. Protiv Aston Ville prije dva mjeseca je bio je prosjek momčadi 19 godina 182 dana, ali i njega je Klopp 'skinuo'.

Domaćini su slavili minimalnim rezultatom 1-0, a i taj je gol zapravo bio autogol. 

Branič gostiju Ro-Shaun Williams je u 75. minuti susreta glavom prebacio vlastitog golmana i srušio nade za prolazak svoje momčadi. Liverpool će u osmini finala igrati protiv Chelseaja. 

LIVERPOOL OPET S REZERVAMA 'Zbog Kloppove odluke ostali smo bez čak 500.000 funti'

Haaland opet ruši rekorde

U Njemačkoj - puno više uzbuđenja. Werder Breme bio je bolji od dortmundske Borussije rezultatom 3-2 i tako izborio nastup u četvrtfinalu Kupa. 

Selke i Bittencourt pobrinuli su se da Werder do poluvremena ima prednost 2-0, no u drugom dijelu je nadu u Borussiji probudio Erling Haaland - norveško nogometno čudo. Njegov je osmi gol u četiri utakmice pao u 67. minuti susreta i tu statistiku nije imao niti jedan igrač do sada koji je nastupao u Borussijinom dresu.

NORVEŠKA SENZACIJA Borussia bi na Haalandu mogla zaraditi 55 mil. u godinu dana

Milot Rashica je ipak, već tri minute poslije, tresao mrežu na drugoj strani. Gio Reyna postigao je u 78. minuti sjajan gol za daljnja nadanja žuto-crnih, no posljednji sučev zvižduk označio je Werderov prolazak dalje.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • adis23 05.02.2020.

    Nije Klopp vodio ovu ekipu, nego trener juniora. Prema tome zasluge idu njemu!

  • mario1892 05.02.2020.

    Klopp je MAG. Kakvo samopouzdanje će dobiti ovi momci nakon ovog večeras. Doći će neki novi Owen,Arnold,Gerrard,Carragher iz te generacije. Kakva vremena i kakva transformacija Liverpoola,uspavanog giganta koji se probudio i jede sve pred sobom.

  • MatejLajtner 05.02.2020.

    Svi su isprdali Kloppa zbog postave Al tko se zadnji smije,najslađe se smije

Komentiraj...
Vidi sve komentare