To je to što me zanima!

Reja: Brazilac Anderson je snažan, robusan i agilan...

Vidjet ćemo što je sa Brazilcem, Andrić ostaje do ljeta a što se tiče igrača na koje ne računamo, oni pokušavaju naći nove sredine, rekao je Šurjak...
Vidi originalni članak

Brazilac Anderson odradio je prve treninge pod paskom Edoarda Reje a procjene njegovih sposobnosti trener Hajduka ostavio je za slijedeći tjedan.
- Vidio sam snažnog, robusnog igrača, koji pokazuje agilnost ali nešto više o njemu mogu reći tek nakon par dana treninga i subotnje utakmice – rekao je talijanski stručnjak, koji je zbog lošeg stanja travnjaka popodnevni trening preselio u obližnji Dugi rat.
- U Dugom ratu ćemo trenirati nekoliko dana a u subotu ćemo organizirati utakmicu protiv nekog od lokalnih klubova – otkriva nam prvi čovjek struke Ivica Šurjak, kome je istekla tromjesečna kazna i opet može javno istupati.
- Nema puno novosti, vidjet ćemo što je sa Brazilcem, Andrić ostaje do ljeta a što se tiče igrača na koje ne računamo, oni pokušavaju naći nove sredine. U slijedećih par dana trebali bi znati i ime protivnika za proslavu 99. rođendana a obzirom na zauzetost velikih klubova, najvjerojatnije će to biti neki klub iz okruženja, iz Slovenije, BiH.
Nadareni centarfor Splićana, Marko Livaja zabio je jedini gol za Hrvatsku u remiju kadetske reprezentacije sa Slovačkom.
- Puno su mi pomogle pripreme sa prvom momčadi, nadam se da ću dobru formu zadržati i da ću zabiti koji gol u nastavku prvenstva – rekao je Livaja.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • VezanIPriveden 04.02.2010.

    Lik je čudno građen, gelipter jedan.

  • jimj 04.02.2010.

    ma jaaa,svi su tako dobri na prvom treningu,dajte vise sta vam je,daj boze da sam u krivu,ali sumnjam da ce od njeg bit nekog igraca,jbgaa

Komentiraj...
Vidi sve komentare