To je to što me zanima!

Reja: Ponudu Atalante nisam mogao odbiti, to je velika čast

Predsjednik Atalante me zvao u utorak navečer i jako smo se brzo dogovorili, kaže Edoardo Reja, koji je bio jedan od glavnih kandidata za klupu splitskog Hajduka...
Vidi originalni članak

Edoardo Reja preuzeo je klupu talijanskog prvoligaša Atalante. Reja će klub iz Bergama, koji se nalazi na 17. mjestu, pokušati spasiti od ispadanja. 

Talijan je bio jedan od glavnih kandidata za trenera Hajduka, ali čelnici splitskog kluba odlučili su se za Stanka Poklepovića nakon što je Reja nekoliko puta odugovlačio s odlukom i tražio više vremena. Nedugo nakon toga prihvatio je ponudu Atalante.

- Nisam mogao odbiti Atalantu. Velika je to čast. Nazvali su me i nisam im mogao reći "ne". Predsjednik Antonio Percassi me zvao u utorak navečer i jako smo se brzo dogovorili - rekao je Reja na predstavljanju.

Atalanta je na 17. mjestu, posljednjem koje osigurava ostanak u ligi. No Cagliari i Cesena imaju tri, odnosno četiri boda manje. Parma je već ispala iz lige zbog financijskih poteškoća. Reja je na klupi naslijedio Stefana Colantuona.

- Moramo biti oprezni. Imamo dobre igrače, a na meni je da ih izvučem s dna lige. Naravno, uz pomoć navijača - rekao je Edoardo Reja.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • samo pošteno_1 06.03.2015.

    Povlacio se po ruckovima sa celnicima Hajduka a ni u jednom trenutku nije bio spreman preuzeti klub. Jel njemu bilo do rucka ili do zajebancije da prostite?

  • GJURO 06.03.2015.

    Stvarno je lud kad je odbio jajduka, ahahahahahaha

  • armada20 06.03.2015.

    Lakše će mu bit sa atalantom nego sa hajdukom

Komentiraj...
Vidi sve komentare