To je to što me zanima!

Biserka se grlila s Đokovićem: Testirala bih se, kažu da čekam

Nemam nikakve simptome. Nemam temperaturu i stalno ju mjerim. Već sam tri dana u samoizolaciji. Zvala sam epidemiologa kada sam čula da je Novak pozitivan na virus, potvrdila je za 24sata
Vidi originalni članak

Susret na Adria Touru koji je ganuo cijelu regiju sad je možda doveo u opasnost jednu od najpoznatijih hrvatskih majki. Naime, posebna gošća teniskog spektakla bila je Biserka Petrović, majka pokojnog košarkaškog Mozarta Dražena Petrovića. Ondje je došla kako bi upoznala Novaka Đokovića, organizatora i vizionara ovoga turnira. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Prigodno mu je poklonila Draženov dres iz Netsa, a zauzvrat je dobila Noletov reket. Prisni zagrljaji i osmjesi na licima uz sjećanja na jednoga od najvećih košarkaša koji su ikada zaigrali na ovim prostorima i uz divljenje prvom reketu današnjice. Samo dva dana kasnije - stres. 

SLIKA GOVORI SVE Vlada: Između Đokovića i Plenkovića nije bilo bliskog kontakta, ne mora u izolaciju

ĐOKOVIĆ SE OGLASIO: 'Žao mi je zbog zaraze. Htjeli smo samo pomoći ljudima...'

Grigor Dimitrov je pozitivan na koronu, finale Đokovića i Rubljova otkazano, Goran Ivanišević izviždan. Sudionici turnira testirali su se u Zadru, među pozitivnima je i Borna Ćorić, ali Novak je sa svojom obitelji otišao put Beograda i ondje se testirao. I njegova supruga Jelena i on su pozitivni, što znači da je moguće da su virus prenijeli svima koji su bili s njima u prisnom kontaktu, a jedna od tih osoba je i gospođa Biserka. 

DONNA VEKIĆ Bila u kontaktu sa zaraženima: Moj test na koronu je negativan

- Ja nemam nikakve simptome. Nemam temperaturu i stalno ju mjerim. Već sam tri dana u samoizolaciji. Zvala sam epidemiologa kada sam čula da je Novak pozitivan na virus - potvrdila je za 24sata pa dodala:

- Rekli su mi da čekam, ali išla bih se ovih dana testirati - otkrila je.

PREDSJEDNICA HTS-A: 'Plenković je Đokovića dirnuo po ramenu i sad se to odmah koristi u političke svrhe...'

 

Idi na 24sata

Komentari 69

  • 23.06.2020.

    Bako dosad se nisi vidjela sad od jednom prljas pokojnog drazena sram i stid nek te bude imas sigurno ljepu kuhinju pravi bolje kolace!!

  • jaka sam 23.06.2020.

    Naporna.

  • Gerpur 23.06.2020.

    Ljudi danas imaju sve, jedino sto fali je strah Bozji 🙁

Komentiraj...
Vidi sve komentare