Sport

Komentari 69

Biserka se grlila s Đokovićem: Testirala bih se, kažu da čekam

Biserka se grlila s Đokovićem: Testirala bih se, kažu da čekam

Nemam nikakve simptome. Nemam temperaturu i stalno ju mjerim. Već sam tri dana u samoizolaciji. Zvala sam epidemiologa kada sam čula da je Novak pozitivan na virus, potvrdila je za 24sata

Susret na Adria Touru koji je ganuo cijelu regiju sad je možda doveo u opasnost jednu od najpoznatijih hrvatskih majki. Naime, posebna gošća teniskog spektakla bila je Biserka Petrović, majka pokojnog košarkaškog Mozarta Dražena Petrovića. Ondje je došla kako bi upoznala Novaka Đokovića, organizatora i vizionara ovoga turnira. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Prigodno mu je poklonila Draženov dres iz Netsa, a zauzvrat je dobila Noletov reket. Prisni zagrljaji i osmjesi na licima uz sjećanja na jednoga od najvećih košarkaša koji su ikada zaigrali na ovim prostorima i uz divljenje prvom reketu današnjice. Samo dva dana kasnije - stres. 

Grigor Dimitrov je pozitivan na koronu, finale Đokovića i Rubljova otkazano, Goran Ivanišević izviždan. Sudionici turnira testirali su se u Zadru, među pozitivnima je i Borna Ćorić, ali Novak je sa svojom obitelji otišao put Beograda i ondje se testirao. I njegova supruga Jelena i on su pozitivni, što znači da je moguće da su virus prenijeli svima koji su bili s njima u prisnom kontaktu, a jedna od tih osoba je i gospođa Biserka. 

- Ja nemam nikakve simptome. Nemam temperaturu i stalno ju mjerim. Već sam tri dana u samoizolaciji. Zvala sam epidemiologa kada sam čula da je Novak pozitivan na virus - potvrdila je za 24sata pa dodala:

- Rekli su mi da čekam, ali išla bih se ovih dana testirati - otkrila je.

 

Najčitaniji članci