To je to što me zanima!

Remi u Osijeku: ''Modri'' su i s Mamićem ponovno odigrali 1-1

Nakon Hajduka i Fole, Dinamo je ponovno odigrao 1-1. Zoran Mamić s klupe je vodio 'modre' na Gradskom vrtu, no njegova momčad ponovno nije bila dobra...
Vidi originalni članak

Nogometaši Dinama razočarali su svoje navijače u prve dvije utakmice nove sezone. U prvom kolu HNL-a odigrali su 1-1 protiv Hajduka, a i u prvoj utakmici drugog pretkola Lige prvaka s istim rezultatom, također na svom stadionu, ispratili su luksemburšku Folu. 

Uoči teškog uzvrata protiv Fole, 'modri' su u drugom kolu hrvatskog prvenstva gostovali kod Osijeka gdje su ponovno odigrali 1-1. Ovaj put s 'pravim' trenerom na klupi igrači zagrebačkog kluba nisu bili puno bolji od spomenute dvije utakmice. Za susret u Gradskom vrtu Zoran Mamić nije mogao računati na ozlijeđene Ćorića, Antolića, Husejinovića, Pavičića, Radonjića i Schildenfelda, no unatoč tome očekivalo se puno više od aktualnog prvaka. Borna Barišić debitirao je na lijevom beku, a Filip Benković na mjestu stopera, a Osijek je već iz prve prave opasne situacije uspio i povesti. 

Kiks Eduarda za vodstvo Osijeka, Soudani brzo izjednačio

Šorša se s desne strane sjurio prema golu Dinama, a onda povratnom loptom pronašao Radotića koji je opalio s 18 metara, a lopta je prošla ispod Eduarda te završila u mreži. Odmah su se gosti trgnuli nakon gola i samo četiri minute kasnije i izjednačili. Nakon što su Pajca i Soudani pogodili stativu, ovaj potonji je na nesebično dodavanje Henriqueza iz blizine ipak pogodio za 1-1 u Osijeku

Do kraja prvog poluvremena Dinamo je prijetio preko Soudanija, Pjace i Henriqueza, no igrači Dinama nisu bili precizni. U nastavku susreta prvu pravu priliku imali su gosti u 58. minuti kada je Fernandes snažno pucao s nekih 12 metara, no lopta je zapela na putu prema golu i to na leđima Soudanija. Zaprijetio je deset minuta kasnije Šorša, nakon dobrog prodora po desnoj strani, ali lopta je otišla preko gola. Pokušali su domaćini do kraja utakmice preko Šorše i do pobjede, no na kraju je završilo 1-1 i novi je to dobar rezultat za trenera Dražena Beseka koji je u prvom kolu svladao Zagreb na gostovanju 1-0. U idućem kolu Osijek gostuje kod Splita dok Dinamo dočekuje Inter iz Zaprešića. 

Idi na 24sata

Komentari 100

  • don drle 20.07.2015.

    dajte se uozbiljite,soudani posti i ne pije vodu od mraka do mraka,,hnl,teški amaterizam,,sramota za nogomet,.

  • sonicc29 20.07.2015.

    urezao mi se jedan trenutak s jučerašnje utakmice koji savršeno pokazuje koliko su Dinamovci fizički "spremni".. oko 90.minute Dinamo napada s četvoricom igrača,a preostali stoje na centru.. pitam se rade li kondicijski treneri svoj posao kako trebaju..a igru neću ni komentirati..katastrofa..

  • Mika75 20.07.2015.

    Oooooo dinamo daj se probudii višeee!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare