To je to što me zanima!

Rendulić: Najlošija smo momčad u grupi, ali osvojit ćemo bodove

Mi smo u toj skupini autsajderi. Što reći o Aston Villi koja je 11. najskuplja momčad na svijetu i vrijedi više od 600 milijuna eura, AZ Alkmaar je u rangu kvalitete Dinama, kaže hrvatski trener
Vidi originalni članak

Trener mostarskog Zrinjskog Krunoslav Rendulić izjavio je da će, unatoč tome što je njegova momčad autsajder u skupini s Aston Villom, AZ Alkmaarom i Legijom iz Varšave, uspjeti uzeti nekoliko bodova, te je najavio igračka pojačanja u nastavku Konferencijske lige.

- Mi smo u toj skupini autsajderi. Što reći o Aston Villi koja je 11. najskuplja momčad na svijetu i vrijedi više od 600 milijuna eura, AZ Alkmaar je u rangu kvalitete Dinama - rekao je Rendulić u izjavi za HINA-u.

 Prvak Bosne i Hercegovine danas se nakon žrijeba u Monacu našao u skupini E Konferencijske lige. Rendulić je dodao kako je Legija Varšava 'otprilike snage LASK-a', austrijske momčadi koja je sinoć izbacila bosanskohercegovačkog prvaka iz Europske lige. 

- Jasno je da smo po rejtingu najlošija momčad u toj skupini, ali imali smo lošiji rejting i protiv LASK-a pa smo bili blizu. Vjerujem da u toj skupini možemo uzeti neke bodove - ocijenio je hrvatski stručnjak.

 Rendulić je dodao kako će se klub zbog nastupa u domaćem prvenstvu, kupu i Konferencijskoj ligi morati pojačati s nekoliko igrača do završetka prijelaznoga roka.

 Najavio je povratak na travnjak i veznjaka, nekadašnjeg “Vatrenog” Filipa Bradarića koji zbog ozljede od prošle godine nije igrao.

- Vjerujem da ćemo do prijelaznoga roka uspjeti dovesti barem dva tri igrača. Isto tako očekujemo od unutarnjih rezervi, ponajprije Bradarića da bude u boljem stanju i dođe na razinu na kojemu je bio prije ozljede. Za sada sve ide dobro i nadamo se da ćemo se ekipirati na vrijeme - istaknuo je trener Rendulić.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • matijaa988 01.09.2023.

    ali čemu toliko pisanje o klubu iz BiH pa dižete ga kao da je prvak Hrvatske ....tako isto možete pisati o bilo kojem klubu u svijetu ....

Komentiraj...
Vidi sve komentare