To je to što me zanima!

Rendulić će počastiti momčad nakon povijesne europobjede: 'Zaslužili su trostruku premiju!'

Treneru Zrinjskog tresla se stolica zbog dva uzastopna poraza u domaćem prvenstvu, a sada je čudesnim preokretom pobijedio AZ Alkmaar u Konferencijskoj ligi
Vidi originalni članak

Zrinjski je čudesnim preokretom srušio AZ Alkmaar u povijesnoj utakmici bosanskohercegovačkog nogometa. Mostarci su gubili 3-0 na poluvremenu, pa naposljetku slavili 4-3. Krunoslav Rendulić na predahu vjerojatno nije mogao ni sanjati da će utakmica završiti ovakvim raspletom. Nakon utakmice bio je jako ponosan na svoje igrače.

- Igrači su heroji, nije ovo seoska ekipa. Oni su prvi na tablici u svojoj ligi, ali naši momci su karakterni, nagrađeni smo sa četiri gola. Mi smo izgubili od LASK-a u sličnoj situaciji, praktički smo ispali u jednom dodavanju. Ovi dečki su zaslužili trostruku premiju, ovo se mora stimulirati, sve je na Upravi. Očekujem da ljudi koji vode klub zavuku ruku u džep, dečki su to zaslužili - rekao je za Arenu TV nakon utakmice Krunoslav Rendulić.

"Tko će platiti piće?", pitao ga je jedan od novinara.

- Svi piju, trener plaća, to je uvijek tako. Na svim poljima - kazao je Rendulić kojemu se tresla stolica zbog dva uzastopna poraza u domaćem prvenstvu.

Junak utakmice bio je bivši hajdukovac Zvonimir Kožulj koji je prvo zabio spektakularan gol iz slobodnjaka za 3-1, a potom donio i potpuni preokret Zrinjskom.

- Večeras smo vidjeli što nogomet može donijeti. Prije svega bi se zahvalio publici i čestitao momčadi što smo izašli dignutih glava i pokušali nešto napraviti, a to ne da nam se vratilo, nego...

- Nisam očekivao ovo, ali bolje nije moglo. Prvo poluvrijeme smo ušli malo slabije, možda smo ih previše precijenili, ali drugo smo poluvrijeme pokazali da se možemo nositi s velikim momčadima - dodao je Stipe Radić.

Utakmicu je prokomentirao i Slobodan Jakovljević.

- Ništa nije nemoguće. Ovdje sam dugi niz godina i puno smo puta igrali protiv europskih utakmica. Ovdje smo dobili Utrechta. Moramo biti svjesni da i mi možemo pobijediti. Zbog toga je i došlo do ovog povijesnog preokreta - Slobodan Jakovljević.

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • helidon 22.09.2023.

    Cijeli Zagreb navija za materinski klub

  • 22.09.2023.

    balic kis kozulj radic bradaric ticinovic zrinjski na hajducki pogon. sve splitska dica.

  • vuk000 22.09.2023.

    svaka cast bas mi je drago...samo vi podcjenjujte vise nase klubove

Komentiraj...
Vidi sve komentare