To je to što me zanima!

Repeša na putu u bivši klub: U Fortitudu ga žele za trenera...

Fortitudo ima još godinu dana ugovora s Martinom, ali postoji klauzula po kojoj klub iz ugovora može izaći do 15. lipnja. Bude li tako, Repeša je glavni kandidat za novog šefa struke, pišu Talijani.
Vidi originalni članak

Legendarni Jasmin Repeša opet se vraća u Italiju, sudeći prema pisanju tamošnjih medija. Naime, Repeša je kandidat za preuzimanje Fortituda iz Bologne.

POGLEDAJTE VIDEO: #zajedno24sata

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podsjetimo, hrvatski je stručnjak bez angažmana od raskida suradnje s podgoričkom Budućnosti. Nakon godinu dana odmora, Repeša bi mogao preuzeti Fortitudo, bude li klub iz Bologne odustao od novoga ugovora za svog aktualnog trenera - Antima Martinija

- Fortitudo ima još godinu dana ugovora s Martinom, ali postoji klauzula po kojoj klub iz ugovora može izaći do 15. lipnja jer je dogovorena suradnja i opcija +1 ako obje strane budu zadovoljne. Bude li tako, Repeša je glavni kandidat za novog šefa struke - pišu Talijani.

Fortitudo iduće sezone igra Ligu prvaka, pa bi im Repeša došao kao dobar izbor. Da se poslužimo Jaskovim riječnikom: "They would be in bonus."

Inače, Repeši bi to bio povratak u ovaj klub, gdje je ranije radio od 2002. do 2006. godine, a s ovim klubom je osvojio i naslov. U Italiji je još vodio Benetton, Lottomaticu iz Rima te Armani Milano.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare