To je to što me zanima!

Reprezentacija stigla u Zagreb, Perasović prekrižio šestoricu...

Toni Katić, Ivan Ramljak, Ivan Buva, Josip Sobin, Ivan Sirišćević i Zoran Vrkić neće vidjeti EuroBasket, odlučio je izbornik Perasović. Reprezentacija je stigla u Zagreb
Vidi originalni članak

Hrvatska košarkaška reprezentacija stigla je iz Slavonskog Broda u zagrebački hotel Panorama na okupljanje uoči drugog dijela priprema za predstojeći EuroBasket (5.-20. rujna), čiji će prvi dio natjecanja odigrati u Areni.

Izbornik Velimir Perasović skratio je popis s 21 na 15 imena s kojima nastavlja pripreme u glavnom gradu. To su: Oliver Lafayette, Roko Ukić, Rok Stipčević, Kruno Simon, Bojan Bogdanović, Mario Hezonja, Marko Tomas, Marko Ramljak, Damjan Rudež, Dario Šarić, Tomislav Zubčić, Željko Šakić, Ante Tomić, Luka Žorić i Miro Bilan.

Momčadi su se u subotu priključili Bojan Bogdanović, Damjan Rudež, Ante Tomić, Mario Hezonja i Marko Tomas, dok Olivier Lafayette stiže 5. kolovoza.

S prvotnog popisa reprezentativaca otpala su šetorica igrača: Toni Katić, Ivan Ramljak, Ivan Buva, Josip Sobin, Ivan Sirišćević i Zoran Vrkić. Perasović za konačni roster još treba kući poslati trojicu igrača.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • gordi 02.08.2015.

    tomislav zubčić??????

  • Smijesansi 01.08.2015.

    pikachu,uz duzno postovanje covjek gubi previse lopti,zabija se u igrace u napadu,konstanto radi korake,faljiva puno toga i s igrom u zadnje 2 godine nikako ne zasluzuje kredit kod niti jednog trenera kojeg ocito ima.Pratim kosarku...covjek bljesne jednom u 10 utakmica i to je to.Dobro rjesava 3na 2 2 na 1,al na organizirani napad....katastrofa...a i precesto uzima nerezonske suteve.Igra solidnu obranu,to mu se mora priznat

  • Zvonko Velikokitić 01.08.2015.

    zašto je ukuć siguran? kakvu je to prošlu sezonu odigrao?

Komentiraj...
Vidi sve komentare