To je to što me zanima!

Reprezentativac 'soca ratnika' poginuo je u prometnoj nesreći

Reprezentativac Trinidada i Tobaga Shahdon Winchester (27) poginuo je u teškoj prometnoj nesreći nedaleko Gasparilla u rodnoj mu zemlji. Nakon što je udario u telefonski stup eksplodirao mu je automobil
Vidi originalni članak

Trinidad i Tobago zavijen je u crno. Nogometni reprezentativac Shahdon Winchester (27) poginuo je u teškoj prometnoj nesreći oko pola 6 ujutro, javljaju tamošnji mediji.

Prema zapisima policije, Winchester se automobilom zabio u telefonski stup koji se zatim srušio na automobil koji se zatim zapalio i eksplodirao. Njegova djevojka i još dva suvozača ostali su zarobljeni u automobilu te su na mjestu poginuli, a nakon gašenja požara oko 9 sati njihova su tijela izvučena iz olupine.

- Ovo je tragična vijest za nas. Neka njegova duša počiva u vječnom miru - napisali su na službenom profilu tamošnjeg nogometnog saveza.

Winchester je za reprezentaciju Trinidada i Tobaga zaigrao 24 puta i zabio pet golova, dok je u karijeri igrao za tamošnji Connection, vijetnamski Song Lam, finski Jaro, meksički Murcielagos,.azerbajdžanski Kapaz PFK te finski Seinajoki dok je od siječnja ove godine bio bez kluba.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 19.12.2019.

    lol

Komentiraj...
Vidi sve komentare