To je to što me zanima!

Reprezentativci nezbrinutoj djeci donijeli igračke i lopte...

Izbornik Štimac, direktor Srebrić te Srna, Eduardo, Ćorluka i Vukojević posjetili su Centar za nezbrinutu djecu u Vrhovcu. Djeci i časnim sestrama donijeli su poklone
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentativci predvođeni izbornikom Igorom Štimcem u utorak prijepodne posjetili su Kuću sv. Terezije od maloga Isusa, za nezbrinutu djecu u Vrhovcu.

'Kockasti' su se susreli sa časnim sestrama, a njih 12 brinu o 27 djece bez roditelja te o onima čiji roditelji imaju financijske probleme.

U gostima su bili izbornik Štimac, direktor reprezentacije Zorislav Srebrić, Darijo Srna, Eduardo da Silva, Vedran Ćorluka i Ognjen Vukojević, a djeci su donijeli sokove, igračke i lopte. Kapetan Srna časnoj sestri je poklonio dres s potpisima igrača.

S reprezentativcima su bili moto-klubovi 'Veterani' i 'Blue Knights', koji su također donijeli poklone. Među motoristima su aktivni bivši vojni i redovni policajci.

Treba spomenuti da je za liječenje teško bolesnog Petra Knezovića na otvorenim treninzima u Mostaru i Širokom Brijegu skupljeno oko 52.000 kuna. 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Hary_1 04.06.2013.

    Lipa gesta, zbilja hvale vridna, a kad vidimo tu dicu i časne sestre koje se brinu o njima kako su razdragane, stvarno prorade emocije. Slažem se i s time da bi svi tribali posjećivati i ostale slične domove, kao i dati financijsku inekcijicu, što bi im također puno značilo, kako takva dica nebi ositila da su zaboravljena, pa neka i drugi slijede ovakve i slične primjere. Također svaka čast i našim bajkerima. Nastavite tako, to rade hrvatine.

  • user_102927 04.06.2013.

    ma ako i izgubimo od skota, baremm je ovu dijecu razveselio...BRAVO!!!

  • vedii888 04.06.2013.

    Lijepo od njih.

Komentiraj...
Vidi sve komentare