To je to što me zanima!

Rezerva u Evertonu: Dinamo bi golmana koji ‘bježi’ policiji

Slovak se prije tri godine za 3,2 milijuna eura iz Legije preselio u Everton, no pokraj Tima Howarda nije se nabranio. Za reprezentaciju Slovačke nastupio je 35 puta
Vidi originalni članak

Golman Evertona Jan Mucha (30) trebao bi zamijeniti Ivana Kelavu. Slovaka je prije dva mjeseca u Engleskoj u Audiju Q7 uhvatila policija jer je vozio unatoč policijskoj zabrani zbog mnogo prekršaja. Kažnjen je s 250 sati dobrotvornog rada. 

- Nisam znao za zabranu jer ne čitam svoju poštu - rekao je Mucha, no njegova odvjetnica ga je demantirala objasnivši da je znao, no jednostavno je pogrešno izračunao kad istječe zabrana. 

Prevario se za 19 dana. Osim 250 “nagradnih” sati, Mucha će bez vozačke ostati sljedećih šest mjeseci te platiti dvjestotinjak funti jer je vozio bez osiguranja. 

No teško da će odraditi kaznu jer bi se već sljedeći tjedan trebao preseliti na Maksimir. Muchi na ljeto istječe ugovor s Evertonom, pa bi ga Dinamo dobio besplatno, bez odštete, što je za Mamića idealan scenarij.

Slovak se prije tri godine za 3,2 milijuna eura iz Legije preselio u Everton, no pokraj Tima Howarda nije se nabranio. Za reprezentaciju Slovačke  nastupio je 35 puta. 

Inače, specijalnost su mu penali. Od 18 penala obranio je šest. Između ostalog Nicolasu Anelki i Robbieju Keanu...

Idi na 24sata

Komentari 49

  • oree77 19.05.2013.

    mucha je ok golman, ali kruno moj kelava je skoro imao 1000 min netaknutu mrezu, a pogledaj nam napad, sve balvani do balvana, katastrofa, rade se orjentiraj na neku klasnu spicu i jos jednog pravog veznog igraca

  • buldog62 19.05.2013.

    Mamiću kupuj ga odmah, golman je vrhunski ćim "naši" novinari pljuju po njemu znači da vrijedi..

  • Anto Petrovic 19.05.2013.

    Ne kuzim! Jos nije niti dosao a autor clanka vec pljuje po njemu iako se radi o izuzetno kvalitetnom golmanu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare