To je to što me zanima!

Vlasnik Fiorentine o Riberyju: Pogriješio je, čekamo kaznu...

Iako je utakmica sama po sebi bila zanimljiva, najzanimljiviji je bio detalj nakon nje. Franck Ribery, legendarni Francuz, napao je suca i dvaput ga odgurnuo pa zaradio crveni karton u tunelu...
Vidi originalni članak

Ribery je bio pomalo nervozan i pogriješio je, iako je imao razloga za biti ljut. Vidjet ćemo što će se dogoditi, čekamo kaznu, spremni smo ju prihvatiti, potvrdio je za Radio Anch'io Sport, Rocco Commissom, vlasnik Fiorentine, nakon naguravanja Franka Riberyja i suca nakon utakmice.

Fiorentina je u 9. kolu Serie A izgubila na svom travnjaku od Lazija 2-1, a osim što je ostala bez bodova na duže vrijeme ostat će i bez ponajboljeg igrača Francka Riberyja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Lazio je poveo golom Corree u 22. minuti, ali je Chiesa izjednačio samo šest minuta kasnije na asistenciju Riberyja. Gosti su ipak došli do sva tri boda preko Immobilea minutu prije kraja, a u sudačkoj nadoknadi promašili su i penal.

Legendarni Franck Ribery igrao je 75 minuta, asistirao za gol, ali je nakon utakmice bio bijesan na suce. Naime, pobjednički gol Immobilea je postignut nakon što je Lukaku napravio faul na Riccardu Sottilu, a sudac ga nije sudio. Dok su odlazili s travnjaka, Ribery je došao do linijskog suca i prigovarao mu, a uz to ga odgurnuo dvaput, za što je u tunelu dobio crveni karton.

Francuz sigurno neće igrati sljedeću utakmicu zbog crvenog kartona, a uz to će vjerojatno dobiti još nekoliko utakmica kazne.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • DominikLivakovic1 28.10.2019.

    Francuski Pero Bočkaj, nevjerojatan talent na terenu, ali, nažalost, rupa u glavi.

  • NIKE 28.10.2019.

    Taj je radio nenormalne probleme Niki Kovaču, ovako je burnog temperamenta i radi si nepotrebne geste pretkraj karijere.

  • dragecKc 28.10.2019.

    U naslovu fio 2:1 laz, pa u tekstu pise da fio izgubila 2:1...pa daj se vise odlucite

Komentiraj...
Vidi sve komentare