To je to što me zanima!

Riječani provozali rumunjsku Astru! Utrpali im tri komada

Vodeći gol je stigao već u osmoj minuti igre, a strijelac je bio Mario Gavranović. Do kraja poluvremena prvak Hrvatske je postigao još dva pogotka, a strijelac je oba puta bio Matei
Vidi originalni članak

Rijeka je odradila i treću pripremnu utakmicu, a nakon pobjede Rabotničkog (2:0) i remija protiv Triglava (1:1), Riječani su s 3:1 pobijedili rumunjsku Astru. Čini se da je Kekova družina spremna za početne europske ispite koji će doći vrlo brzo.

Utakmica je bila zatvorena za javnost, a Kek je od prve minute poslao postavu: Prskalo - Ristovski, Župarić, Elez, Vešović - Bradarić, Mišić - Gorgon, Gavranović, Matei - Heber

Vodeći gol je stigao već u osmoj minuti igre, a strijelac je bio Mario Gavranović. Do kraja poluvremena prvak Hrvatske je postigao još dva pogotka, a strijelac je oba puta bio Matei. Rumunji su u samoj završnici, točnije u 90. minuti uspjeli stići do utješnog pogotka.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • POTPEC 28.06.2017.

    Nek vam je sritno i puno lipih pobjeda. Ali ipak spustimo balun na zemlju. Pripremne utakmice nisu kao one prave. One u kojima se gine za svaki balun. Zato pamet u glavu.

  • cromen25 27.06.2017.

    Woow jakih protivnika, nece oni prismrdit ligi prvaka

  • volimpršut 27.06.2017.

    Ajmo Rijeko,napokon malo respekta prema tom klubu sa kvarnera!

Komentiraj...
Vidi sve komentare