To je to što me zanima!

Rijeka dovela Ganca iz Mainza, osvojio duplu krunu s Bišćanom

Čanađija, Bišćan i ja smo u Sloveniji osvojili i prvenstvo i Kup. Naravno da želim trofeje i s Rijekom, sve je moguće, rekao je Issah Abbas dok riječki čelnici i dalje rade na dovođenju Jorgea Obregona
Vidi originalni članak

Novo ime u redovima Rijeke je - Issah Abass (22). Sportski direktor Robert Palikuća konkurenciju na 'devetki' ojačao je ganskim napadačem koji je na Rujevicu stigao na posudbu iz redova bundeslišaga Mainza.

POGLEDAJTE VIDEO: Jučer Mainz, danas Rijeka

- Super je osjećaj biti ovdje i za mene je pozitivna stvar što sam u Rijeci. Spreman sam i želim dati sve najbolje od sebe da zabijam golove i radim sve što jedan timski igrač treba - govorio je Abass po dolasku u Rijeku.

Abass je imao zanimljiv nogometni put, u sezoni kada je Rijeka osvojila naslov prvaka Abass je stigao iz Gane u redove Olimpije iz Ljubljane s kojom je osvojio duplu krunu pod vodstvom Igora Bišćana. U sezoni 2018./2019. prešao je u redove Mainza, te je zadnje dvije sezone igrao na posudbama u Utrechtu i  Twenteu.

RIJEKA - DRAGOVOLJAC 3-0 Riječani srušili novo starog prvoligaša u prijateljskoj prije odlaska na pripreme u Sloveniju

- Da... Dario Čanađija i ja na travnjaku, a Igor Bišćan na klupi, u Sloveniji smo osvojili duplu krunu. Sa jednim suigračem i trenerom iz Hrvatske dobro sam se upoznao s vašim mentalitetom. Naravno da želim trofeje i sad s Rijekom zašto ne?! Jamčim da ću dati sve od sebe za svoju momčad na koji način budem mogao, a onda je sve moguće - rekao je Issah Abass.

Ganac je za ljubljansku Olimpiju odigrao 54 utakmice, zabio 17 i asistirao za tri gola. Nije zvučno i u HNL-u dokazano pojačanje kao ono koje se očekuje, Varaždinov Kolumbijac Jorge Obregon. Pregovori na relaciji Kvarner-Zagorje doživjeli su manji zastoj koji se riječki čelnici nadaju riješiti u vrlo skorom roku.

Riječani su od ponedjeljka na desetodnevnim pripremama u svojoj tradicionalnoj slovenskoj bazi Kranjskoj Gori u kojoj će u srijedu (uz live-stream na klupskom YouTube kanalu) odigrati treću ovoljetnu pripremnu utakmicu protiv slovačke Žiline, a 3. srpnja u Austriji igraju s Wolfsbergerom.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • skenderbeu___dinamo 29.06.2021.

    Paklena Rijeka. Dobri su.

Komentiraj...
Vidi sve komentare