To je to što me zanima!

Rijeka dovodi bivšeg stopera Rožmana iz Domžala i Derbyja

Svena Kariča aktulani je Rijekin trener vodio u Domžalama, a dečko je mladi slovenski reprezentativac i ima dvije godine iskustva u mladoj momčadi engleskog Derby Countyja
Vidi originalni članak

Ako mladi Hrvoje Smolčić (premda je tijekom nogometnog odrastanja u mlađim kategorijama bio prvenstveno stoper) ima klupsko povjerenje kao lijevi bočni... Koga će Rijeka dovesti na stoperske pozicije da barem jednim pojačanjem kompenzira odlaske Darija Župarića i Roberta Punčeca u SAD?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pomoćni sportskog direktora Ivan Mance najavio je novog stopera do kraja ovog tjedna, a u konkurenciji su tri imena: Sven Karič (21), Branimir Kalaica (21) i Zoran Arsenić (25), tvrdi Novi list.

Rijekin trener Simon Rožman (36) jako dobro zna Kariča jer ga je trenirao u Domžalama, a dečko je mladi slovenski reprezentativac i ima dvije godine iskustva u mladoj momčadi engleskog Derby Countyja.

Kalaica je košarkaški visoki (195 cm) izdanak Dinamove škole koji je već tri i pol godine u drugoj momčadi slavne portugalske Benfice te, barem prema procjeni Transfermarkta, tri puta skuplji od 250.000 eura vrijednog Kariča.

Arsenić je najiskusniji, igrao je u Osijeku iz kojeg je prije dvije i pol godine otišao u Poljsku, igrao u krakowskoj Wisli pa prešao u Jagielloniju u kojoj je standardan (trenira ga ex-Dinamovac Ivajlo Petev), a košta 500.000 eura.

S KVARNERA U KAYSERISPOR Kvržić je otišao kod Žutog u Tursku, Rijeci ide 400.000 €

Bijeli u ponedjeljak idu na prvu petodnevnu turu priprema u Umag gdje će u srijedu igrati sa češkim FC Slovacko, a u petak sa mađarskim Budafoki MTE. Utakmice će biti - zatvorene za javnost.

Što se još jednog lijevog bočnog tiče, Rijeka je definitivno odlučila 100% stati iza igrača iz vlastite Škole nogometa pa će uz H.Smolčića (19) tu poziciju pokrivati i Danijel Štefulj (20).

Iza Štefulja je odlična prošla sezona u slovenskom Krškom te 13 ovojesenskih utakmica za Varaždin pa ga Riječani vraćaju sa posudbe i postat će punopravni član prve momčadi.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' SA IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Edi7 10.01.2020.

    Mora da je izraziti potencijal čim se iz Derbya vratio u svijeta vrhunskog smučanja u Domžale. Nadam se da ste mu nabavili skije i pancerice jer za kopačke nije. Sjetimo se svjetskog asa Cimerotiča

  • Olaf. 10.01.2020.

    Dovedite Kalaicu, onda vam još samo Brodić fali da u momčadi imate trio genijalaca. 😁😁😁

  • ForzaFiumeFOF 10.01.2020.

    to nisu pojačanja nego kombinacije...ne sviđa mi se...

Komentiraj...
Vidi sve komentare