To je to što me zanima!

Rijeka ide po stopera, Tomečak ostaje, s Bilbijom se pregovara

Najatraktivniji 'eksponati' (Acosty i Čolak npr.) mogli bi otići ako dođu prave ponude. Pregovara se sa BiH napadačem Nemanjom Bilbijom, sigurno će doći jedan stoper, a Tomečak ostaje 'bijeli'
Vidi originalni članak

Što Rijeku čeka tijekom zimske pauze i što sve mora napraviti da joj proljeće prođe sa manje stresova nego jesen u kojoj su bile dvije jače turbulencije (Bišćanov odlazak i udaljavanje trojice igrača iz prve momčadi nakon 0-5 sa Dinamom na Rujevici)?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pauza je kratka, već 1. veljače ide se Lokomotivi, a četiri dana kasnije na Rujevicu u četvrtfinalu Kupa dolazi Dinamo. Za početak: ove se zime ne ide na pripreme u portugalsku Albufeiru nego u dva navrata po pet dana u Istru. Lokacija: Umag.

Prekratka je HNL pauza da bi se dva dana gubila na vožnju do Venezije pa let do Lisabona pa još četiri-pet sati vožnje do Albufeire... Ostat će se na Kvarneru i Istri, vrijeme koristiti za rad, a ne trošiti na put i posljedičnu aklimatizaciju.

DINAMO PA AMERIKA... Župarić: Puno veći igrači išli su u Ameriku pa zašto ne bih i ja?

Igrački kadar? Župarić je otišao u Portland Timbers, s Punčecom je sporazumno raskinut ugovor i on također ide u Ameriku (Sporting Kansas City). Šimić i Mamić još su pod ugovorom, ali na njih se više ne računa i oni će ove zime otići.

Promjene u momčadi? Od ranije je planiran novi smjer: vlastita djeca dobivat će sve više prostora. Lepinjica, H. Smolčić, Vuk, Pandur... A uskoro i oni koji su sada na posudbama (Ristovski, Nevistić, Mitrović, Čeliković, Braut, I.Smolčić...).

Tomečaku ističe ugovor, ali klub će aktivirati klauzulu o produženju, a najatraktivniji 'eksponati' (npr. Acosty i Čolak) mogli bi otići ako dođu prave ponude. Živi se samo od prodaje igrača tako da nema 'nedodirljivih'. Naravno, za pravu lovu.

DAMIR MIŠKOVIĆ: 'Kad nas pokopaju mi stisnemo gas, nek se sjete 'ko je Rijeka!'

Nova imena? Jedan stoper će sigurno doći, da ojača konkurenciju u kojoj su sada samo Escoval, Velkovski i H.Smolčić (igrao na lijevom boku silom prilika). Iz Banja Luke stižu vijesti kako bi na Kvarner mogao preseliti BiH napadač - Nemanja Bilbija (29).

Riječ je o bivšem mladom reprezentativcu koji je dosad igrao za Zrinjski, Borac, Vojvodinu, Sarajevo i Split, a za A reprezentaciju BiH ima jedan nastup, u prijateljskoj utakmici. Godinu dana je bio u južnokorejskom Gangwonu, a sada je slobodan igrač.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' SA IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 23.12.2019.

    Ljudi jel vi shvaćate da za mj i pol dana imamo VAR u HNL-u :D

  • kirbi78 23.12.2019.

    Acosty mora ostati u Rijeci

  • imal' tanje? 23.12.2019.

    E moja rijeko.. pred par godina Bijela noć u Dubaiju, ove godine u konobi na Grobniku, pripreme u turskoj i portugalu, ove godine umag.. mozda da se racionalno trosilo zadnjih godina Bijela noc je uvijek mogla biti u Opatiji, a na pripreme se uvijek moglo u portugal ili tursku, samim tim sto ce tamo biti jace i bolje pripremne utakmice.. al eto, rokaj miško dok se ima..

Komentiraj...
Vidi sve komentare