To je to što me zanima!

Rijeka 'gori' u njihovu čast: Armada slavi 30. rođendan

Bakljadama i pjesmom navijači u Rijeci danima već slave tri deseljeća svoje Armade. Gore Grobnik, Veprinac, Turnić, Zamet, a najveća bakljada priprema se za petak navečer na Trsatu i Molo Longu...
Vidi originalni članak

Spektakularne snimke i fotografije koje su osvanule na Facebook stranici HoćuRi znak su da se posljednjih dana, tjedana pa i mjeseci u i oko Rijeke događa nešto veliko.

Njihov klub igra sjajno, na pragu je povijesnog naslova u HNL-u, a sve to ne bi bilo moguće bez vjerne Armade. Navijači riječkog prvoligaša prate na gostovanjima diljem Hrvatske, a posebna je priča Rujevica na kojoj momčad Matjaža Keka još nikad nije izgubila što jasno otkriva koliku moć imaju tribine.

A posljednjih dana Armada ima posebnog razloga za slavlje - 30 godina postojanja. U njihovu čast 'gorili' su Kostrena, Kantrida, Zamet, Bakar, Veprinac, Turnić, Grobnik...

Sve to na jedno su mjesto skupili na Facebook stranici HoćuRi i pokazali kako se slave tri desetljeća vjernosti...

 

Idi na 24sata

Komentari 37

  • jure28 12.05.2017.

    ..samo tebe volin ja i više nikoga..to ti kaže tvoja ARMADA!!

  • ricky22 12.05.2017.

    Ajmo sad svi tovari iz svih zadrtih djelova dalmacije komentirat.... Hahhahaha A pola dalmacije jos navija za zvezdu kao i prije rata.

  • ricky22 12.05.2017.

    Svaka cast armadi,vidi se da vrijede kad i raja s juga puca od zavisti. Neznam zasto mi Boysi nikad nismo bili ljubomorni. Sretan vam rođendan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare