To je to što me zanima!

Rijeka izgubila ključnog igrača! Na Milan bez pet prvotimaca?!

Rijeka će tako u četvrtak protiv Milana igrati bez dva ključna veznjaka jer pored Filipa prvacima će nedostajati i Josip Mišić koji mora odraditi kaznu od još dvije utakmice ne igranja zbog isključenja protiv bečke Austrije
Vidi originalni članak

Za Rijeku ove jeseni stiže malo lijepih vijesti. Nije dovoljno što su u zadnjih pet kola najlošija HNL momčad po formi (pobjeda, remi i tri poraza), situaciju je pogoršala ta subota u kojoj ih je Hajduk pobijedio prvi put poslije 2082 dana.

I tu nesreći nije bio kraj. Ostali su bez svog najboljeg veznjaka Filipa Bradarića koji je u toj utakmici zabio gol u 11. minuti da bi u 30. zbog ozljede morao napustiti travnjak Rujevice.

Reprezentativni veznjak doživio je rupturu mišića i izgubljen je do kraja jesenskog dijela natjecanja, baš kao i Heber koji je otpao nekoliko tjedana prije.

Rijeka će tako u četvrtak protiv Milana igrati bez dva ključna veznjaka jer pored Filipa prvacima će nedostajati i Josip Mišić koji mora odraditi kaznu od još dvije utakmice ne igranja zbog isključenja protiv bečke Austrije.

Na ovo vrijedi nadovezati i upitnu spremu Marka Vešovića i Alexandra Gorgona koji su jedva zaliječeni za susret s Hajdukom.

Kekovim glavoboljama nema kraja, vjerojatno i on samo čeka kraj teške polusezone...
 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • cromen27 05.12.2017.

    Pa ionako su ispali, sezona i proljeće su izgubljeni tako da nema potrebe za glavoboljama, Kek je limitiran trener koji nikada nista nije napravio osim osvajanja te jedne sezone...

  • ojhrvatskamati 04.12.2017.

    Kek demantirao novinarske gluposti na svom profilu... Nista od raspada Rijeke... Rijela ce se vratiti jos jaca

  • MateCro 04.12.2017.

    Barem za kraj srusite taj milan

Komentiraj...
Vidi sve komentare