To je to što me zanima!

Rijeka je suspendirala Ermina Zeca nakon svađe s Kekom...

'Dugi jezik' donio je nekadašnjem BiH reprezentativcu odsutnost s travnjaka na još uvijek neodređeno razdoblje, nakon utakmice u Koprivnici koja je završila 1-1...
Vidi originalni članak

Napadač Rijeke Ermin Zec nešto je viknuo prema svom treneru Matjažu Keku za vrijeme utakmice protiv Slaven Belupa u Koprivnici i 'zaradio' klupsku suspenziju, javlja goal.com.

'Dugi jezik' donio je bivšem BiH reprezentativcu odsutnost s travnjaka na još uvijek neodređeno razdoblje, nakon utakmice koja je završila 1-1 i nakon koje je slovenski stručnjak izjavio kako 'osim Kramarića nema igrača koji će zabiti'. 

Rijeci je to drugi remi u HNL-u zaredom, a u četvrtak ju čeka teško gostovanje u Europskoj ligi protiv Feyenoorda. Zec je ove sezone zabio jedan gol za Rijeku, u dvoboju protiv Istre 1961. 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • maracmarac 03.11.2014.

    odlican igrac,puno bolji od kramarica

  • maracmarac 03.11.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • maracmarac 03.11.2014.

    igraci koje treba izbacit iz reprezentacije:lovren strinic srna corluka kramaric

Komentiraj...
Vidi sve komentare