To je to što me zanima!

Rijeka kaznila pijane juniore jer su ismijavali Hajduk na TikToku

Jedan od snimljenih je na posudbi u Hrvatskom dragovoljcu, svi su pokažnjavani za neprofesionalno i nesportsko ponašanje, a za jednoga od njih istekom sezone završava i njegov nogometni put u Rijeci
Vidi originalni članak

Dogodilo se prije gotovo dva mjeseca, a ovih dana se proširilo i medijskim prostorom. Sramotno ponašanje dijela juniora s Rujevice koji nakon pobjede Rijeke u Jadranskom derbiju, pijani ismijavaju sportske rivale.

POGLEDAJTE VIDEO: Pijani pa kažnjeni

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Rijeka je 26. veljače u Splitu pobijedila 3-1. Juniori su kod kuće remizirali s Rudešom. Pa navečer, nakon trijumfa seniora, tu pobjedu odlučili proslaviti i dobro zaliti.

Jedan od njih pao je na "genijalnu" ideju to pijanstvo ne samo snimiti nego i objaviti u live videu na društvenim mrežama (?!). Svim klincima u životu nedostaje iskustva, a danas imaju i tu opciju da svoje gluposti podijele s cijelim svijetom.

BOCNULI SPLIĆANE Riječani proslavili pobjedu na Poljudu: 'Ta divna splitska noć'

Riječki juniori su tu opciju na žalost "iskoristili! i svima pokazali kako se sprdaju pjevajući poraženim Splićanima 'I nakon pobjede i kad ti ne ide, uvijek sam uz tebe'…

Klub je reagirao isti tren. Jedan od snimljenih je na posudbi u Hrvatskom dragovoljcu, svi su pokažnjavani za neprofesionalno i nesportsko ponašanje, a za jednoga od njih istekom sezone završava i njegov nogometni put u Rijeci jer u 14 sati nije igrao zbog ozljede i viroze, ali je zato navečer bio u punoj formi za pijanstvo u live prijenosu.

Idi na 24sata

Komentari 143

  • 21.04.2022.

    Da da toliko je to ismijavanje da jadan mali snimio video di se ispričava Armadi 🤡😆🤡😆

  • 18.04.2022.

    Ma Srpsko purgerska posla..

  • Antitovar × 18.04.2022.

    Ljudi ostavite sve kaj delate i smijte se gayduku !

Komentiraj...
Vidi sve komentare