Obavijesti

Sport

Komentari 230

Riječani proslavili pobjedu na Poljudu: 'Ta divna splitska noć'

Riječani proslavili pobjedu na Poljudu: 'Ta divna splitska noć'

Stotinjak navijača Rijeke bodrilo je svoje igrače na Poljudu u velikoj pobjedi protiv Hajduka. Na kraju su svi zajedno proslavili trijumf protiv mrskog rivala

VIDEO

I peti put u posljednjih šest utakmica Rijeka je na Poljudu pobijedila Hajduk. Mnogi su ih podcijenili uoči ove utakmice. Pričalo se kako nemaju momčad koja će se boriti za vrh, unaprijed su ih otpisali, kladionice podcijenile, ali Riječani su opet razuvjerili sve i sjajnom predstavom pokazali da su i dalje živi te da će do kraja ove najluđe HNL sezone u povijesti i oni imati svoje šanse.

Pokretanje videa...

Josip Drmić u Rijeci 01:47

Rijeka je u 25. kolu Prve HNL pobijedila Hajduk 3-1 na Poljudu i tako se bodovno izjednačila s Dinamom uz dvije utakmice više. Bila je to nogometna lekcija momčadi Gorana Tomića i tipična riječka predstava koju smo toliko puta vidjeli na Poljudu.

Rijeka nadigrala Hajduk na Poljudu

Rijeka se od prve minute nametnula u veznom redu i to je bio recept za pobjedu. Kontrolirali su susret, osujetili Hajdukovu oštricu tako što su u potpunosti neutralizirali Nikolu Kalinića i Marka Livaju. Nisu puno prijetili, ali kad god jesu, bio je to gol. Prvi je zabio Josip Drmić u 17. minuti, a na 2-0 je povećao Vučkić golom u 33. minuti. I u nastavku smo vidjeli tu klasičnu riječku priču na Poljudu.

Rijeka nadigrala Hajduk na Poljudu

Opet su se povukli, baš kao i na ljeto kad su slavili 2-1, prepustili posjed Hajduku. Splićani su žestoko pritisnuli, gol nade zabio je Marko Livaja u 69. minuti. Uslijedila je totalna ofenziva domaće momčadi, no nisu uspjeli do novog gola. Štoviše, priču je zapečatio Krešić golom u 86. minuti. 

Rijeka nadigrala Hajduk na Poljudu

Rijeka je postala rak rana Hajduku što se tiče utakmica na Poljudu. Slavila je i peti put u posljednjih šest utakmica, a ukupno im je ovo bila 49. pobjeda u 164. Jadranskom derbiju.

Riječani su nakon utakmice malo i bocnuli Splićane. Slavili su s Armadom nakon utakmice, a na klupskim društvenim mrežama objavili fotografije slavlja uz opis: Ta divna splitska noć.

Momčad s Rujevice je pokazala svima da su je prerano otpisali i da će ih se još dosta toga pitati do kraja prvenstva. Pobjednički niz pokušat će nastaviti u 26. kolu kada im doma dolazi Slaven Belupo. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 230

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima
Portal koji prati Manchester City ocijenio je sve igrače. Iznenadit će vas ocjena Jošku Gvardiolu...
NIJE ODUŠEVIO

Portal koji prati Manchester City ocijenio je sve igrače. Iznenadit će vas ocjena Jošku Gvardiolu...

Najveću ocjenu dobio je Phil Foden, čak 9,5 od mogućih 10. Iza 23-godišnjeg Engleza je sjajna sezona s 19 golova i osam asistencija u 35 utakmica, a proglašen je i najboljim igračem Premier lige