To je to što me zanima!

Rijeka uz dosta muke do slavlja kod Gzire, Lepinjica je pocrvenio

Mučio se hrvatski predstavnik na startu kvalifikacija za Konferencijsku ligu na Malti gotovo sat vremena, a onda uspio zabiti dvaput. Denis Bušnja i Prince Ampem zabijali su za 2-0, a Ivan Lepinjica pocrvenio
Vidi originalni članak

Nogometaši Rijeke u prvoj su utakmici 2. pretkola Konferencijske lige kao gosti svladali maltešku Gziru United sa 2-0 (0-0).

Strijelci za Rijeku bili su Bušnja (57) i Ampem (77), a Ivan Lepinjica tri minute prije kraja dobio je drugi žuti karton pa će sigurno propustiti uzvrat idući četvrtak.

POGLEDAJTE VIDEO: Novi dresovi Rijeke

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U vodstvo je Rijeka stigla preciznim udarcem Bušnje s vrha kaznenog prostora nakon prodora i povratne lopte Tomečaka, da bi prednost povećao Ampem iskoristivši odličnu reakciju Obregona koji je oteo loptu domaćem vrataru i zatim uposlio svog novog suigrača koji je sa 10-ak metara pogodio prazan gol.

Istim rezultatom prije dvije godine je na Malti pobijedio i Hajduk, ali je u uzvratu ispao uz poraz 3-1 zbog pravila gola u gostima.

Uzvrat je u Rijeci za tjedan dana.

Pobjednik susreta Rijeka - Gzira United u 3. će pretkolu igrati protiv boljeg iz ogleda škotskog Hiberniana i andorske Santa Colome čiji je susret počeo u 20.45.

Idi na 24sata

Komentari 239

  • Rainman4545 22.07.2021.

    Cestitke Rijeci... uzvrat formalnost, ali nadam se pobjedi radi koefa nasih..

  • Konjushar 22.07.2021.

    Filijala jedva ... kad dođe ozb protivnik adioooo ae

  • Rimen 22.07.2021.

    Bravo Rijeka, bravo Hajduk ajmo još i Osijek da pobijedi!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare