To je to što me zanima!

Rijeka na Kantridi jedva do remija s Lokosima, slavlje Istre

Rijeka je u 4. kolu HNL-a jedva stigla do boda. Na Kantridi su gubili 2-0 od Lokomotive i u nastavku izjednačili 2-2. Istra je upisala prvu pobjedu 1-0 s Cibaliom
Vidi originalni članak

U 4. kolu HNL-a Istra je stigla do svoje prve pobjede u sezoni. Istrani su bili bolji od Cibalije 1-0. Rijeka je na Kantridi odigrala 

Istra je u 4. kolu domačeg prvenstva stigla konačno do pobjede. Slavili su Istra u Vunkovcima protiv Cibalie s minimalnih 1-0.

Iako su svi protovnici do sada govorili kako je Istra žilava momčad protiv koje je teško igrati do sada im je ipak izostala pobjeda. Trebale su čak četiri utakmice momcima Igora Pamića da upišu cijela tri boda. Učinili su to protiv Cibalije pogotkom Matea Sušića na isteku prvog poluvremena.

Rijeka opet zakočila, jedva iščupala bod

Sastav od kojeg se najviše očekivalo na početku sezone, smatralo kako će se boriti za vrh tablice, onaj s Kantride, u usporenom je tempu započeo prvenstvo.

Rijeka je prvo poražena od Splita, potom je jedva izborila remi sa Zadrom, a onda na istrgnula pobjedu protiv Zagreba 1-0.

U četvrtom su susretu sezone opet zakočili i to na domaćem terenu protiv Lokomotive.

I to su opasno zakočili jer do isteka prvog poluvremena Rijećani su gubili 2-0 i činilo se kako je utakmica na Kantridi nepovratno izgubljena. U nastavku je sastav Scorie uspio iščupati bar bod.

Lokomotiva je očito doputovala na JAdran po bodove. Pokazali su to u prvom poluvremenu kada su opasno zaprijetili golu domaćina, a onda ga i proparali i to dvaput, golovima Brozovića u 27. i Borasa u 39. minuti.

U nastavku je Rijeka smanjila preko Weitzera u 52. minuti, a spasonosi gol za 2-2 postigao je Benko u 68. minuti.

Tek je u završnici Rijeka pritisnula protivnike, pokušala stići možda i do potpunog preokreta, ali oglasio se sučev zvižduk i na Kantridi je ipak susret završio bez pobjednika, a Rijeka i Lokomotiva podijelile su bodove.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • navijacica_1 12.08.2012.

    HAJDUK VODI 1-0..............................

  • Firefox_1 12.08.2012.

    Vidim ovdje svakakvih komentara, koji uglavnom pojma nemaju o nogometu. Tko got da je pogledao utakmicu Rijeka -Lokomotiva, mogao je vidjeti odličnu utakmcu u svim segmentima igre. Rijeka igra odlično i konstantno raste. Svatko tko imalo poznaje sport zna da rezultat ne dolazi preko noći!

  • venti 12.08.2012.

    čestitke Istri. Rijeka, treba se zahuktati, ali Lokosi su ipak pri vrhu, nije slučajno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare