Obavijesti

Sport

Komentari 51

Rijeka na Kantridi jedva do remija s Lokosima, slavlje Istre

Rijeka na Kantridi jedva do remija s Lokosima, slavlje Istre
4

Rijeka je u 4. kolu HNL-a jedva stigla do boda. Na Kantridi su gubili 2-0 od Lokomotive i u nastavku izjednačili 2-2. Istra je upisala prvu pobjedu 1-0 s Cibaliom

VIDEO

U 4. kolu HNL-a Istra je stigla do svoje prve pobjede u sezoni. Istrani su bili bolji od Cibalije 1-0. Rijeka je na Kantridi odigrala 

Istra je u 4. kolu domačeg prvenstva stigla konačno do pobjede. Slavili su Istra u Vunkovcima protiv Cibalie s minimalnih 1-0.

Iako su svi protovnici do sada govorili kako je Istra žilava momčad protiv koje je teško igrati do sada im je ipak izostala pobjeda. Trebale su čak četiri utakmice momcima Igora Pamića da upišu cijela tri boda. Učinili su to protiv Cibalije pogotkom Matea Sušića na isteku prvog poluvremena.

Rijeka opet zakočila, jedva iščupala bod

Sastav od kojeg se najviše očekivalo na početku sezone, smatralo kako će se boriti za vrh tablice, onaj s Kantride, u usporenom je tempu započeo prvenstvo.

Rijeka je prvo poražena od Splita, potom je jedva izborila remi sa Zadrom, a onda na istrgnula pobjedu protiv Zagreba 1-0.

U četvrtom su susretu sezone opet zakočili i to na domaćem terenu protiv Lokomotive.

I to su opasno zakočili jer do isteka prvog poluvremena Rijećani su gubili 2-0 i činilo se kako je utakmica na Kantridi nepovratno izgubljena. U nastavku je sastav Scorie uspio iščupati bar bod.

Lokomotiva je očito doputovala na JAdran po bodove. Pokazali su to u prvom poluvremenu kada su opasno zaprijetili golu domaćina, a onda ga i proparali i to dvaput, golovima Brozovića u 27. i Borasa u 39. minuti.

U nastavku je Rijeka smanjila preko Weitzera u 52. minuti, a spasonosi gol za 2-2 postigao je Benko u 68. minuti.

Tek je u završnici Rijeka pritisnula protivnike, pokušala stići možda i do potpunog preokreta, ali oglasio se sučev zvižduk i na Kantridi je ipak susret završio bez pobjednika, a Rijeka i Lokomotiva podijelile su bodove.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu

Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'Radio je svoj  posao'
NEPOTREBNA SCENA

Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'Radio je svoj posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina
VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.