To je to što me zanima!

Rijeka predstavljena na Uefi: Idemo iznenaditi Stuttgart...

Znamo tko je favorit u toj utakmici, ali favoriti ne pobjeđuju uvijek. Ovo nam je pravi europski test, veliki izazov i nagrada igračima, rekao je Kek za web stranicu Uefe
Vidi originalni članak

Službena Uefina stranica na svojoj je naslovnici objavila priču o Rijeci, koja uživa u pobjedama a još je donedavno imala velikih problema.

Nakon što je klub preuzeo novi vlasnik Gabriele Volpi momčad s Kantride učinila je veliki uzlet, a sada ih na putu u Europsku ligu čeka Stuttgart.

- Želimo stvoriti snažan i zdrav klub. Zaljubljen sam u Hrvatsku - talijanski biznismen Gabriele Volpi.

Rijeka nije izgubila ni jednu od devet utakmica ove sezone. U članku je ukratko opisana povijest kluba te najavljena utakmica sa Stuttgartom.

- Znamo tko je favorit u toj utakmici, ali favoriti ne pobjeđuju uvijek, mi ćemo se potruditi napraviti iznenađenje. Ovo nam je pravi europski test, veliki izazov i nagrada igračima - kazao je Rijekin trener Kek za Uefinu internetsku stranicu.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • st_dišpet 15.08.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • dule1980 15.08.2013.

    nije Stuttgart toliko jak, samo sa srcem odigrat obje tekme, bez kalkulacija... držim fige, sretno Rijeka!

  • NenadObradović 15.08.2013.

    Iako sam Dinamovac,,,, svu sreču Svu sreču Rijeci i Armadi........BBB Pula!

Komentiraj...
Vidi sve komentare