To je to što me zanima!

Rijeka s Kramarićem i Antom Rebićem lovi naslov prvaka...

Kako piše Goal, Ante Rebić i predsjednik Rijeke Damir Mišković dogovorili su sve detalje i mladi napadač je na korak do Kantride. Bilo bi to sjajno za obje strane...
Vidi originalni članak

Rijeka drži korak u prvenstvu s Dinamom. Navijači potiho pričaju o naslovu prvaka i prekid Dinamove dominacije. A u tome bi Rijeci mogao pomoći Ante Rebić. 

Kako piše Goal, Rebić i predsjednik Rijeke Damir Mišković dogovorili su sve detalje i mladi napadač je na korak do Kantride u zimskom prijelaznom roku.

Još je nejasno hoće li Rijeka odmah otkupiti njegov ugovor od Fiorentine ili će Rebić posudbu u njemačkom drugoligašu RB Leipzigu zamijeniti novom posudbom u riječkom klubu. Posudba ili otkup ugovora, nije ni bitno, bitno je da bi Rebić za Rijeku bio veliko pojačanje i dodatni impuls u lovu za Dinamom. Dobitak za klub, ali i za igrača koji propada u njemačkoj drugoj ligi.

Rebić je prošloga ljeta iz Splita stigao u Fiorentinu. Nije se naigrao pa je otišao na posudbu u Leipzig. Na zimu će napustiti redove njemačkog drugoligaša, u kojem je u nemilosti trenera Alexandera Zornigera.

Idi na 24sata

Komentari 85

  • darko1311 02.12.2014.

    hajduk je za 3 lige sta ce u hajduku rebic nemate veze o zivotu

  • august 02.12.2014.

    99% igraca koji odu iu Italiju isto tako zavrse pa prema tome nista novog!!

  • kalendae 02.12.2014.

    ma ovo nece bit rijeka. pa pol momcadi su dinamovci, pol su stranci neki, jel ima koji pravi rijecanin? ovo je Rijeka United

Komentiraj...
Vidi sve komentare