Sport

Komentari 85

Rijeka s Kramarićem i Antom Rebićem lovi naslov prvaka...

Rijeka s Kramarićem i Antom Rebićem lovi naslov prvaka...

Kako piše Goal, Ante Rebić i predsjednik Rijeke Damir Mišković dogovorili su sve detalje i mladi napadač je na korak do Kantride. Bilo bi to sjajno za obje strane...

Rijeka drži korak u prvenstvu s Dinamom. Navijači potiho pričaju o naslovu prvaka i prekid Dinamove dominacije. A u tome bi Rijeci mogao pomoći Ante Rebić. 

Kako piše Goal, Rebić i predsjednik Rijeke Damir Mišković dogovorili su sve detalje i mladi napadač je na korak do Kantride u zimskom prijelaznom roku.

Još je nejasno hoće li Rijeka odmah otkupiti njegov ugovor od Fiorentine ili će Rebić posudbu u njemačkom drugoligašu RB Leipzigu zamijeniti novom posudbom u riječkom klubu. Posudba ili otkup ugovora, nije ni bitno, bitno je da bi Rebić za Rijeku bio veliko pojačanje i dodatni impuls u lovu za Dinamom. Dobitak za klub, ali i za igrača koji propada u njemačkoj drugoj ligi.

Rebić je prošloga ljeta iz Splita stigao u Fiorentinu. Nije se naigrao pa je otišao na posudbu u Leipzig. Na zimu će napustiti redove njemačkog drugoligaša, u kojem je u nemilosti trenera Alexandera Zornigera.

Najčitaniji članci