To je to što me zanima!

Rijeka se nastavlja pojačavati: Tomasov je potpisao do 2018.

Krilni napadač Marin Tomasov novi je igrač Rijeke. Bivši član Zadra, Hajduka i 1860 Münchena stavio je potpis na troipolgodišnji ugovor s klubom podno Kantride...
Vidi originalni članak

Nakon Josipa Mišića i Bekima Balaja, Rijeka je dobila još jedno pojačanje na početku priprema za drugi dio sezone. Riječ je o Marinu Tomasovu, 27-godišnjem krilnom napadaču koji je potpisao do kraja sezone 2017./2018.

Transfer je potvrdio hrvatski doprvak na Twitteru gdje je priložio i fotografiju bivšeg mladog reprezentativca Hrvatske s bijelim dresom.

- Svakako sam zadovoljan što sam došao u Rijeku. Nakon epizode u inozemstvu vratio sam se u Hrvatsku i sada slijedi trening, borba i dokazivanje. Samo neka bude zdravlja i sreće. S Rijekom sam imao od početka kvalitetan kontakt, svidio mi se projekt i ciljevi koji su mi ljudi iz kluba predstavili, tu sam se pronašao i vjerujem da ću pokazati najbolje od sebe. Tu je prisutna lijepa atmosfera sa sjajnim navijačima, zdrav ambijent, možda i iznenađujuće u Hrvatskoj, ali neka je tako. Volio bih da bude još više toga - prenosi Tomasovljeve riječi Rijekina službena stranica.

Profesionalnu nogometnu karijeru Tomasov je počeo u rodnom Zadru, gdje je igrama privukao interes Hajduka. Od 2009. do 2012. igrao je na Poljudu, a onda je preselio u redove njemačkog drugoligaša 1860 Münchena.

- Odmah se priključujem momčadi, želim što prije vidjeti suigrače, upoznati trenera i stožer i posvetiti se poslu. Pratio sam rezultate Rijeke, dosta igrača poznajem iz mladih reprezentacija ili s utakmica koje sam igrao za Zadar i Hajduk pa sam siguran da neće biti problema s prilagodbom - dodao je.

Osim devet nastupa u reprezentaciji do 21 godine, Tomasov je jednom obukao i dres "A"-vrste, u prijateljskoj utakmici protiv Južne Koreje u Jeonjuu u rujnu 2013. (2-1).

Idi na 24sata

Komentari 50

  • IcoVeliki 11.01.2015.

    Samo Messi bi bio veće pojačanje za Rijeku , sada se konačno mogu suprostaviti Dinamu a sigurno će ga nakon isteka ugovora moći dobro prodati Lučkom radniku ili Grobničanu.Bravo struci Rijeke za ovaj fantastičan transfer.

  • crni 5 11.01.2015.

    tomasov je pojacanje koja smijurija

  • Campetto 10.01.2015.

    jos ima jalnih koji mole boga da rijeci propadne gradnja kampa i stadiona i dobra finacijska situacija. on bi rado vidjeli rijeku na dnu hnl-a. jadnici! da je barem jos 3-4 takva kluba u hrvatskoj, liga bi nam bila jaka, mladi igraci bi stasali u reprezentativce u boljim uvjetima a mozda se i ne bi prerano prodavali u inozemstvo. kakvih bijednika ima u nas hrvata! prestrasno!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare