To je to što me zanima!

Ima li kraja riječkoj muci? Evo kako su ih Varaždinci šokirali...

Još nisu niti igrali protiv Hajduka, Dinama i Osijeka, a izgubili su triput i dvaput remizirali. Posljednji udarac zadao im je Varaždin koji je iskoristio riječku krizu i prvi put u povijesti slavio na Rujevici (2-1)
Vidi originalni članak

Rijeka je na početku sezone svjesno krenula u rebuilding. Jako puno igrača je otišlo, nova imena su ih zamijenila, ali navijači tada nisu mogli ni zamisliti da će taj put biti tako mučan, težak i kaotičan. Iz kola u kolo, po trenutnom stanju momčadi, izvjesnije je da će se Rijeka boriti za ostanak nego za Europu. O tome više nitko ni ne priča. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon pobjede protiv Šibenika u prvom kolu, sve je krenulo naopako. Još nisu niti igrali protiv Hajduka, Dinama i Osijeka, a izgubili su triput i dvaput remizirali. Posljednji udarac zadao im je Varaždin koji je iskoristio riječku krizu i prvi put u povijesti slavio na Rujevici (2-1).

Rijeka tone sve dublje i dublje i u ovome trenutku kao da to nitko ne može zaustaviti. Nije uspio Dragan Tadić, a ne može ni njegov nasljednik Fausto Budicin. Riječani šest kola ne znaju za pobjedu, a to se nije klubu dogodilo 12 godina. Dakle, nikada u eri predsjednika Damira Miškovića koji mora smisliti nešto kako zaustaviti ovu katastrofu. 

Rijeka je izgledala dobro protiv Varaždina, povela u 47. minuti golom Djouahre i kontrolirala je rezultat. No, sve je uništio Mateo Pavlović koji je dirao loptu rukom u svome petercu, dobio drugi žuti karton i gostima poklonio penal. Taj trenutak označio je raspad domaćina. Teklić je u 72. minuti iskoristio poklon i izjednačio iz jedanaesterca.

Gosti su pritisnuli s igračem više, a onda ih je itekako pomazila sreća u 87. minuti. Kolarić je primio jednu loptu u prostor, kasnio je pola koraka, ali ona mu se odbila od noge, ispalo je idealno jer je riječka obrana ispala. Izašao je sam pred Labrovića te pogodio za 2-1 i veliku pobjedu Varaždina. Prvu na Rujevici. 

Golove pogledajte OVDJE

POGLEDAJTE VIDEO: OBRANA FNC POJASA ILI DA HAJDUK OSVOJI PRVENSTVO?

Idi na 24sata

Komentari 23

  • zagorac 88 28.08.2022.

    najbitnije je da varteks ide napred.

  • maximinimax 28.08.2022.

    Zašto netko konačno ne kaže da Varaždin igra dobro a ne sam da protivnici prosipaju bodove i slično, čemu takvo podcjenjivanje? Naprijed Varaždinci !!!

  • doctor07 28.08.2022.

    a oni mislili biti konkurentni Dinamu hahahha

Komentiraj...
Vidi sve komentare