Obavijesti

Sport

Komentari 171

Novi šok za Rijeku: Varaždinci prvi put slavili na Rujevici!

Novi šok za Rijeku: Varaždinci prvi put slavili na Rujevici!
4

U crnu rupu upala je Rijeka i pitanje je kada će izaći. Novi bolan udarac zadao joj je Varaždin koji je slavio na Rujevici 2-1 u 7. kolu HNL-a. Djouahra je zabio za 1-0, ali gosti su preokrenuli preko Teklića i Kolarića

Nogometaši Varaždina iznenadili su Rijeku na Rujevici svladavši ju u susretu 7. kola HNL-a sa 2-1 (0-0). Varaždincima je ovo prva pobjeda na Rujevici. 

Rijeka je povela golom Naisa Djouahre (47), a Varaždin je preokrenuo preko Tonija Teklića (74-11m), Matije Kolarića (87) i Karla Perića (90+3).

Rijeka i Varazdin sastali se u 7. kolu SuperSport HNL-a

Drugo poluvrijeme odlično je počelo za domaće, Vučkić je prihvatio loptu u kaznenom prostoru, smrdio ju i dodao Djouahri koji je s vrha kaznenog prostora pogodio sam donji desni kut nemoćnog Zelenike.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ključni trenutak dogodio se u 72. minuti kada je stoper domaćih Pavlović rukom u svom 16-ercu zaustavio udarac Brodića pa su gosti dobili kazneni udarac, ali i brojčanu prednost jer je Pavlović bio i isključen. Teklić je bio siguran realizator najstrože kazne za poravnanje.

Rijeka i Varazdin sastali se u 7. kolu SuperSport HNL-a

Brojčanu prednost Varaždinci su materijalizirali u samoj završnici. Kapetan gostiju Kolarić pokušao je odigrati dupli pas s Teklićem, domaći su to presjekli, ali se lopta na njihovu nesreću ipak odbila u kazneni prostor gdje je Kolarić nastavio svoj trk. Zatim je mlako reagirao i domaći stoper Krešić, a uporni Kolarić se našao u velikoj prilici koju nije propustio.

Rijeka i Varazdin sastali se u 7. kolu SuperSport HNL-a

Varaždin je s ova tri boda skočio na četvrto mjesto ljestvice s devet bodova, koliko ima i treći Hajduk koji je odigrao tri utakmice manje. Rijeka je, pak, deveta s pet bodova, koliko imaju i osma Gorica te posljednji Osijek.

Na čelu je Dinamo sa 16 bodova i utakmicom manje, dok je drugi Slaven Belupo sa 14 bodova. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
HNL, 7. kolo 21.05 , Rujevica, Rijeka
Rijeka
Djouahra 47'
1 : 2
Varaždin
Teklić 74', Kolarić 87'
Sortiranje događaja
90+4'

I to je kraaaaaaaaaaaaaaaaaj! Varaždin je prvi put slavio na Rujevici!

Rijeka je sve imala u svojim rukama, golom Djouahre povela je u 47. minuti, kontrolirala je rezultat, no sve je upropastio Pavlović koji je dobio drugi žuti karton zbog igranja rukom. Teklić je izjednačio, a Kolarić iskoristio igrača više i zabio za 2-1.

90+3'

Proslavili su Varaždinci treći gol, zabio je Perić, ali gola nema zbog zaleđa. 

90'

Još pet minuta sudačke nadoknade, a Varaždin je imao ogromnu šansu za potvrditi pobjedu. Kolarić je išao sam na Labrovića nakon munjevite kontre, vagao je i vagao, ali dok se on premišljao, Selahi je uklizao i uzeo mu loptu. 

87'

Gooooooooooooooooooooooooooooooooll! Varaždin vodi 2-1! Koliko samo sreće je sada imao Matija Kolarić, ali upornost se nekada itekako isplati. Teklić mu je htio poslati loptu, ali ona se odbila od Selahija i taman otišla u for Kolariću.

Izgledalo je da će Krešić izbiti loptu, no kapetanu Varaždina se odbila od noge, ispalo je idealno jer je izašao sam pred Labrovića i mirno ga matirao za 2-1.

85'

Ovo je bilo jako blizu! Ampem je pucao nakon ubačaja iz kornera, no preko gola. Kakva je to šansa samo bila...

Komentari 171