To je to što me zanima!

Rijeka tražila i dobila: Jadranski derbi neće se igrati 24. srpnja

Hrvatski nogometni savez objavio je da sve momčadi koje sudjeluju u Uefinim klupskim natjecanjima imaju pravo na odgodu, a novi termin će se odrediti naknadno.
Vidi originalni članak

Rijeka je zatražila odgodu utakmice drugog kola SuperSport HNL protiv Hajduka zbog pripreme i nastupa na utakmicama drugog kola kvalifikacija za Uefa Konferencijsku ligu protiv švedskog Djurgordensa 21. srpnja i 28. srpnja.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hrvatski nogometni savez objavio je da sve momčadi koje sudjeluju u Uefinim klupskim natjecanjima imaju pravo na odgodu, a novi termin će se odrediti naknadno. 

ČEKANJU DOŠAO KRAJ Vraća se HNL: Gdje gledati, sve o raspodjeli novca od TV prava, analiziramo tko je kako trgovao

Podsjetimo, Jadranski derbi između Hajduka i Rijeke trebao se igrati na Poljudu 24. srpnja, a utakmica je Ravnateljstvo hrvatske policije proglasilo visokorizičnom. 

S obzirom na to da su oba kluba prošle sezone kažnjena s golemim novčanim kaznama zbog neprimjerenog ponašanja navijača, policija je dva tjedna uoči derbija započela intenzivnu komunikaciju oko pripreme i provedbe osiguranja između klubova, policije i HNS-a. 

Idi na 24sata

Komentari 75

  • ForzaFiumeFOF 12.07.2022.

    Meni je ovo totalna glupost

  • srakar 11.07.2022.

    Svašta. Kao da se moraju spremati za Real

  • mate matic 11.07.2022.

    Sami protiv svih 😂😂😂 za se nasmijati pošteno ....u dopisu miško napisa i sam odlučia dok Halilović ne uhvati formu i momčad se uigra nema na derbije....da je Hajduk ovo tražia u obratnoj situaciji onda bi ga odbili.....sami protiv svih 😂😂😂😂😂 i molali su otkako je Miško glumia vješalica za gazdin kaput 

Komentiraj...
Vidi sve komentare