To je to što me zanima!

Rijeka želi kazniti igrače zbog loših rezultata?! Igrači zabrinuti

HNK Rijeka je jedan od najvećih nogometnih klubova u Hrvatskoj i iskreno se nadamo da će postupati sukladno pravilima, propisima i svojoj tradiciji, poručuje Nogometni sindikat.
Vidi originalni članak

Hrvatska udruga "nogometni sindikat" (HUNS) objavila je priopćenje za medije u kojem ističu kako u posljednje vrijeme primaju sve veći broj poziva od strane igrača HNK Rijeke. HUNS u priopćenju izražava zabrinutost zbog pokušaja kažnjavanja igrača nakon niza slabijih rezultata koje je Rijeka upisala u prvoj polusezoni.

POGLEDAJTE VIDEO: 'Svi smo jedna obitelj'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Zbog sve većeg broja poziva od strane igrača HNK Rijeka, izražavamo zabrinutost zbog pokušaja uvođenja prakse koja se davno prestala koristiti u hrvatskom nogometu. Stav HUNS-a po pitanju kažnjavanja igrača zbog loše izvedbe je jasan. Ustaljena praksa FIFA-ine Komore za rješavanje sporova DRC-a i CAS-a je takva da nema kažnjavanja igrača zbog tzv. subjektivnog kriterija, a to je loša izvedba - stoji u priopćenju HUNS-a.

ZA IZLAZAK IZ KRIZE Jakirović preuzima Rijeku? Kao već četvrti trener ove sezone...

- HNK Rijeka je jedan od najvećih nogometnih klubova u Hrvatskoj i iskreno se nadamo da će postupati sukladno pravilima, propisima i svojoj tradiciji te da neće svjesno kršiti odredbe pravilnika i postupati protivno odlukama FIFA DRC-a i CAS-a.

Rijeka je u 17 utakmica prvenstva pobijedila u samo četiri utakmice. Imaju još tri remija i čak 10 izgubljenih utakmica, a zauzimaju tek osmo mjesto u ligi s dva boda prednosti u odnosu na Šibenik.

POGLEDAJTE VIDEO: PITALI JE NAVIJA LI ZA VATRENE, A ONA…

Idi na 24sata

Komentari 16

  • ForzaFiumeFOF 24.11.2022.

    Nema nogometa, nema novaca jer zbog novaca su i došli...

  • MatijaKezele 24.11.2022.

    Ovaj sindikat za prava nogometaša je smiješan, imaju i previše para za lovu koju beru

  • ČA!! 24.11.2022.

    Tako treba! Ako ne radiš dobro na poslu dobiješ otkaz ili te novčano kazne tako treba i u nogometu. Nema li la!

Komentiraj...
Vidi sve komentare