Sport

Komentari 16

Rijeka želi kazniti igrače zbog loših rezultata?! Igrači zabrinuti

Rijeka želi kazniti igrače zbog loših rezultata?! Igrači zabrinuti

HNK Rijeka je jedan od najvećih nogometnih klubova u Hrvatskoj i iskreno se nadamo da će postupati sukladno pravilima, propisima i svojoj tradiciji, poručuje Nogometni sindikat.

Hrvatska udruga "nogometni sindikat" (HUNS) objavila je priopćenje za medije u kojem ističu kako u posljednje vrijeme primaju sve veći broj poziva od strane igrača HNK Rijeke. HUNS u priopćenju izražava zabrinutost zbog pokušaja kažnjavanja igrača nakon niza slabijih rezultata koje je Rijeka upisala u prvoj polusezoni.

POGLEDAJTE VIDEO: 'Svi smo jedna obitelj'

- Zbog sve većeg broja poziva od strane igrača HNK Rijeka, izražavamo zabrinutost zbog pokušaja uvođenja prakse koja se davno prestala koristiti u hrvatskom nogometu. Stav HUNS-a po pitanju kažnjavanja igrača zbog loše izvedbe je jasan. Ustaljena praksa FIFA-ine Komore za rješavanje sporova DRC-a i CAS-a je takva da nema kažnjavanja igrača zbog tzv. subjektivnog kriterija, a to je loša izvedba - stoji u priopćenju HUNS-a.

- HNK Rijeka je jedan od najvećih nogometnih klubova u Hrvatskoj i iskreno se nadamo da će postupati sukladno pravilima, propisima i svojoj tradiciji te da neće svjesno kršiti odredbe pravilnika i postupati protivno odlukama FIFA DRC-a i CAS-a.

Rijeka je u 17 utakmica prvenstva pobijedila u samo četiri utakmice. Imaju još tri remija i čak 10 izgubljenih utakmica, a zauzimaju tek osmo mjesto u ligi s dva boda prednosti u odnosu na Šibenik.

POGLEDAJTE VIDEO: PITALI JE NAVIJA LI ZA VATRENE, A ONA…

Najčitaniji članci