To je to što me zanima!

Ringišpil na parketu, ringišpil na vjenčanju: Jokić i supruga zaplesali uz Đorđa Balaševića

Jokićevi pokreti ni na parketu ponekad ne izgledaju graciozno iako se radi o jednom od najboljih igrača lige, a Jokić, inače poznat kao veliki šaljivac, ovdje je isto odlučio od prvog plesa napraviti pravi spektakl
Vidi originalni članak

Srpski košarkaš i igrač Denver Nuggetsa, Nikola Jokić (25), ima razloga za slavlje. Vjenčao se s dugogodišnjom djevojkom Natalijom Maćešić.

Golupčići su u vezi od 2013., a ceremoniju su obavili u njegovom rodnom Somboru. U međuvremenu je na društvenim mrežama 'procurila' i prva fotka sa vjenčanja. 

Ubrzo su po društvenim mrežama procurile i neke snimke s vjenčanja, a među onima koja je najbolje odjeknula Internetom je ona gdje srpski centar, visok 213 centimetara, sa suprugom pleše uz pjesmu 'Ringišpil' Dorđa Balaševića.

Jokićevi pokreti ni na parketu ponekad ne izgledaju graciozno iako se radi o jednom od najboljih igrača lige, a Jokić, inače poznat kao veliki šaljivac, ovdje je isto odlučio od prvog plesa napraviti pravi spektakl. I uspio je! Ova fantastična snimka oduševila je brojne obožavatelje, a diljem Instagrama napisani su brojni šaljivi komentari.

- Pa on se i ovdje sprda - rekao je jedan komentator za šaljivca kojemu je inače nadimak 'Joker', a drugi je napisao kako je Jokić sa ženom odigrao - pick and roll...

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Čep 26.10.2020.

    Balasevic u toj pjesmi zapravo pjeva o covjeku koji voli popiti alkohol i samo ceka trenutak kada ce ga okrenuti kao ringispil. Opisuje ljubav izmedju covjeka i alkohola kojeg voli konzumirati, a ne ljubav izmedju muskarca i zene, ali svatko ce interpretirati kako mu odgovara, sto zbog neznanja, sto zbog svojeg gusta. :)

  • NIKE 25.10.2020.

    Živio uz Đolegu.

  • Brozo 25.10.2020.

    Sretno ti bilo Jokicu. Jako dobar decko...

Komentiraj...
Vidi sve komentare