To je to što me zanima!

Rio Ferdinand: Gvardiol mi je najdraži stoper na turniru...

On mi je najdraži stoper na ovom turniru. Pred njim je sjajna budućnost. Lionel Messi prošao ga je kod onog gola (za 3-0 Argentine protiv Hrvatske, op. a.), no ne može mu se to zamjeriti, kaže Ferdinand
Vidi originalni članak

Legende Manchester UnitedaRio Ferdinand (44) i Patrice Evra (41), diskutirali su u emisiji na YouTube kanalu FIVE tko bi trebao biti u najboljem sastavu proteklog Svjetskog prvenstva.

POGLEDAJTE VIDEO: Doček Marku Livaji

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

ŠTO JE, TU JE Bayern zatvorio vrata: Imamo Stanišića, što će nam Gvardiol REPORTAŽA IZ NOVIGRADA Vol za Joška ipak nije završio na ražnju, a baka je nešto ispekla: Nije dobio tortu, ali jeo je - tuku

Ferdinand je najprije uvrstio trojicu Hrvata - Ivana Perišića (33), Luku Modrića (37) i Joška Gvardiola (20). Ipak, tijekom emisije predomislio se. Ostavio je u idealnih 11 samo potonjeg.

- Ne možeš Perišića staviti na lijevog beka. Može on to igrati, ali inače ne igra. Prije njega moraju biti Theo Hernandez i Marcus Acuna - uvjeravao je Evra bivšeg suigrača, a ovaj je sugestiju prihvatio i u idealnih 11 uvrstio Thea Hernandeza.

Ferdinand obožava Modrića, ali ipak je u najboljih 11 odlučio uvrstiti Enza Fernandeza, najboljeg mladog igrača turnira. 

- On ima 21 godinu i odigrao je sjajno - dodao je Ferdinad.

Nahvalio je Joška Gvardiola, koji prema Transfermarktu od petka vrijedi vrtoglavih 75 milijuna eura.

- On mi je najdraži stoper na ovom turniru. Pred njim je sjajna budućnost. Lionel Messi prošao ga je kod onog gola (za 3-0 Argentine protiv Hrvatske, op. a.), no ne može mu se to zamjeriti jer je ipak riječ o Messiju.

Ferdinandovih 11: Martinez - Hernandez, Gvardiol, Upamecano, Hakimi - Ounahi, Griezmann, Fernandez - Messi, Mbappe, Alvarez.

AŽURIRANE VRIJEDNOSTI IGRAČA Gvardiol najskuplji Hrvat svih vremena! Evo koliko sad vrijedi STIŽE I DALIĆ Kakvo iznenađenje u Splitu: Joško Gvardiol igrat će na zadnjem turniru Četiri kafića!

POGLEDAJTE VIDEO: ‘U KSW-U SVAKOG BORCA SMATRAM OPASNIM, ALI I POBJEDIVIM’

 

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • m4tij4 23.12.2022.

    Iako sam simpatizer Dinama, nisam bio neki Gvardiolov ljubitelj. Nekako volim kad je stoper agresivniji, energičniji, kad se dere na terenu... Međutim, ovaj SP je odradio maestralno. Na stranu ona situacija s Messijem, strašno je fizički moćan i brz. Ako ti je za vratom teško da ćeš ga proći jer ide kao tenk. Moraš stvarno biti jako motoričan i imati brzu reakciju. Messi ga je zavaljao na iskustvo. Još na kraju onaj briljantan gol s glavom, a da ne pričam o igri nogom i dugim loptama koje su mu savršene. Samo se nadam da će sve ići po planu te da će odigrati puno velikih utakmica.

  • 23.12.2022.

    Bravo macko!

Komentiraj...
Vidi sve komentare